Pračkosuška

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
PbSn

Pračkosuška

#1 Příspěvek od PbSn »

Zdravím vespolek,
Vyženěný synek si (nějakým omylem prodejce, šoup mu do dodávky jinou škatuli) pořídil pračkosušku 2v1 LG F94J8VH2WD. Nevíte jaká je spotřeba vody při sušení? Suší to pricipem "cvak šplouch", t. zn. furt do docvakává vodu z přívodu a zároveň vypouští horkou čerpadlem, po cca 1 dcl na jedno cvaknutí přívodního ventílu. Jako v rozeném ekologovi ve mně tento princip vůbec nevzbudil ani za mák důvěry, nejen že staťák na chodbě blikal jak o život, ale ještě se evidentně spotřebovává hafo vody. Jsou to aspoň držácí tuty L&G ?
Mikras
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Mikras »

Hned v prvním odkazu na Google je ke stažení návod, ze kterého se dá vyčíst, že spotřeba vody pro sušení je podobná, jako pro celý standardní prací cyklus.
Cca 110 litrů vody na vyprání a sušení a za 7 hodin (snad) je hotovo. Tak to se vyplatí.
(Ale proč se s tím hledat, když to může udělat někdo jiný...)
PbSn

#3 Příspěvek od PbSn »

Dík, ale tohle jsem četl. Myslel jsem spíše zkušenosti jiných, živých, pdf snese leccos, s tímto werkem, teď navíc mladý volal, že praní a sušení pro 2 lidi dle vodoměru cucla víc nežli 100 l. A prádla tam měli tak 3 kila, kdoví jestli.
BOBOBO

#4 Příspěvek od BOBOBO »

Musíš si vybrat mezi kondenzační a bezkondenzační suškou . Starou Romovkovou kombinací tekla voda furt .
p32

#5 Příspěvek od p32 »

Taky jsem si ji chtěl koupit, ale stará pračka furt funguje a koupil jsem jen sušičku. Až u ní jsem zjstil ten rozdíl. Normální sušička kondenzuje vhkost z prádla do "šuplíku" nic k tomu nepotřebuje. O vodu by mi ani nešlo, máme vlastní studnu s pitnou vodou. Teď jsem rád, že jsem nebyl moc aktivní a můžu v klidu vybírat novou pračku za tu starou (23 let), která se mi uź fakt omrzela. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“