LCD Samsung SyncMaster 710V - polofunkční

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
drabek06
Kontaktovat uživatele:

LCD Samsung SyncMaster 710V - polofunkční

#1 Příspěvek od drabek06 »

Sehnal jsem si tento monitor s tim ze je odpalenej zdroj, ale na externi nabehne. Kdyz jsem ho rozdelal tak bylo upadly pouzdro od ridiciho IO ve zdroji. Je to nejakej IO v pouzdre TO220 s 5 vyvodama a nikde neni k sehnani. Nastesti je ten DPS popsanej a tam je taky psany napeti co jsou ze zdroje. Jedno je 13V a druhy 5V. Pokud tam tyhle napeti pripojim (zdroj z PC) tak monitor nabehne a zacne litat po LCD ta hlaska ze neni pripojen signalovej kabel, ale jakmile tam pripojim ten signalovej kabel tak se hned prepne do stan-by a jen blika LEDka. Po odpojeni zas nabehne a lita tam ta hlaska. Zmena rozliseni a obnovovacich frekvenci epomaha. Nevite nekdo co s tim ? Pripadne nemate nekdo schema ???? Diky predem . . .
rnbw

#2 Příspěvek od rnbw »

A nebude to tym zdrojom - ze nema 13V ale 12V?
drabek06
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od drabek06 »

Me nerikej ze ten 1V udela tolik ! Ale jak je mozny ze bez kabelu to nabehne a lita tam to okno s tim psanim ze neni signal ???
drabek06
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od drabek06 »

Tak uz je vse vyreseno :wink: Pohledal jsem na netu co je zac ten hlavni A\D prevodnik (S7889-LF) a na nekolika strankach jsem se docetl presne to samy co to dela me a ze tohle je proste nejaka vada tehlech IO. Tim padem koupim funkcni elektroniku z LCD monitoru kterej umel rozliseni 1280x1024 a jako vystup na LCD panel ma 30pinove LVDS konektor :wink:
rnbw

#5 Příspěvek od rnbw »

1V vie urobit vselico - osobne by som to najprv vyskusal so spravnymi napatiami.
drabek06
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od drabek06 »

Jak jsem rikal, tech 13 je jen pro invertory na podsvetleni LCD !!! Na logiku je tech 5V a jak jsem zde psal tak je KO ten A\D prevodnik, je to jejich vyrobni vada ci co, takhle odchazi kazdej kus . . . A pak jsem zkousel i 13,5V astejnak nic . . . :wink:
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“