Televize LG - LED v podsvícení svítí různou intenzitou
Moderátor: Moderátoři
Televize LG - LED v podsvícení svítí různou intenzitou
Takže okruh asi není přerušen a problém je jinde, nebo LED jsou zapojeny nějak jinak ? Děkuji.
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
dvorak píše:Takže podsvit vyměněn, obraz je bezva, pouze po zapnutí je bílá malinko do růžova, ale do 15 vteřin to zmizí. Souvisi to nějak s tím podsvitem ? Nesignalizuje to nějaký další problém ? Děkuji.
Zkoušel jsi po výměně pásků změřit jaký proud protéká LED-kami a jaké jde na ně napětí?
Proud těma LED jsi asi neupravoval.
Jinak jsem chtěl tu LG po výměně podsvitu prodat, jelikož jsem si mezitím pořídil nového Samsunga , ale musím konstatovat, že LG má barvy více pastelové, což mi docela vyhovuje. Takže se díváme na LG, Samsung je zatím odstaven.....
dvorak píše:... ale to neřeším, těch 5 let to snad vydrží.
Optimisto. Jak dlouho tam vydržely ty původní?
A má tento tvp vůbec kodek H.265/HEVC - když mě ho nenajde ani web dvbt2overeno.cz?
Podle této Specifikace je to: Modelová řada 2014.
Přestože se taky uvádí: Druhy příjmu signálu Příjem digitální TV Ano -- Pozemní - terestriální (DVB-T) DVB-T2, pochybuju, že ti nové vysílání (u modelu z r. 2014) na něm (bez STB) půjde
Přestože je to modelová řada 2014, to ještě neznamená, že musela jet 5-6 let - mohl ji koupit později - proto ten dotaz.
A že na ní "jede" pozemák, vím z tohoto vlákna - v něm si stěžuje, že jim právě včera vypnuli MUX2 a RS7