Železné propojky
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
BOBOBO píše:Inu horká ocel hozená do oleje .
Což se hodí na rošt do krbu, ale ne pro elektroniku. Zvlášť, když na druhé straně je kontakt odřený od niklu (a někdy i pseudozlata) opět až na železo.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Neutrální ale asi moc nebude, dělá svody řádově kiloohmy.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
ZdenekHQ píše:Tak jsem dnes dostal pojeb, že ...
ten chlap používá na testy bread-board, což je věc, kterou jsem nenáviděl už na VUT jsem ještě ustál.
Ale on si navíc koupil z Číny propojovací "drátky", který mají čistě železný hroty.
Ale s tím "čistým" železem jsou fakt už hovada.
Nějak mi uniká souvislost, proč ty dostáváš pojeb, když nějaký chlap propojuje někde něco mršbou z číny?
Sendyx píše:Vy jste fakt všichni sbírka masochistů... koupíte si na pájení sračku a pak řešíte následky, místo abyste odstranili příčinu.
Jo, ano, železo se bez chemie nebo mezivrstvy pocínovat nedá, taky se v cínu nerozpouští.
A tak jak bys to dělal pěkně prosím Ty s tím odstraněním příčiny?
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Celeron píše:
A tak jak bys to dělal pěkně prosím Ty s tím odstraněním příčiny?
Nepoužívat nějakou nešťastnou chemii, která má průměrnou účinnost a hlavně nechává korozivní, blbě oplachovatelné zbytky, ale použít účinnou chemii, jejíž zbytky se odstraňují snadno. MTV125.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Crifodo píše:Nějak mi uniká souvislost, proč ty dostáváš pojeb, když nějaký chlap propojuje někde něco mršbou z číny?
Protože někteří "generálové" ve věku mého otce dokážou hodiny vyprávět, co všechno v životě dokázali, ale v praxi se chovají jako s prominutím prasata. Ale vlastní chybu neuznají, raději budou hodiny vymýšlet výmluvu.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]