Zkušenosti s nákupy v LIDLu. 2
Moderátor: Moderátoři
S tou axiální vůlí o které píšu výše je to po bližším zkoumání jinak, bude to průhyb kotouče v kombinaci s vůlí mechanismu vysouvání kotouče vůči stolu. Ten mechanismus vysouvání (ovládaný kolečkem z čelní strany pily stejně jako ovládání náklonu kotouče) má totiž docela dost vůli což při běžném použití asi moc nevadí protože kotouč je vahou motoru tažen směrem dolů, takže pokud nastavím nějakou výšku kotouče nad stolem tak to není úplně natvrdo, ale lze ten kotouč vlivem té vůle vysunout výše odhadem cca tak o 5mm (přišel jsem na to když jsem měl pilu otočenou na boku takže tak nepůsobila hmotnost motoru)
Jo - byla mi darována nepoučitelnou osobou mně rodinně blízkou (nepoučitelnou v tom, že podobný "dárky" kupuje bez mýho vědomí a tím je i daný, že v drtivý většině jsou skoro nepoužitelný k nějaký seriózní činnosti). Ten párkosideright je obyčejná odporová páječka řízená triakovým regulátorem bez zpětný vazby a jakýhokoliv měření = nastavenou teplotu musíš jen odhadovat a ta ještě ke všemu silně kolísá se změnou odvodu tepla z hrotu.dvorak píše:Máte s tím někdo zkušenosti ? Děkuji.
https://www.lidl-shop.cz/PARKSIDE-Pajec ... gLtnvD_BwE
Vím o dvou značkách - u nás známej PIKOK a v Polsku známější KRAKUS. Ani o jedný se nedá říct to samý, co naprosto běžně platí pro Babický HAMÉ nebo západo€uropskej TULIP - že by do svejch konzerv zaletovávali sračky. Nepátral jsem po vlastnících, je možný, že PIKOK i KRAKUS vlastní stejná společnost, ale jejich prasomaso v plechu je výborný.p32 píše:Jo, v Polsku zase museli zakonzervovat pár prasátek a poslali nám to přes Německo. Kdo byl výrobce?
A kutilmile - nelituju tě
A kutilmile - nelituju tě
sr71 píše:Moc se mi takové zdůvodnění nezdá, není to nějaká blbost nebo je to možné?
Je to možné, dokonce je to uvedeno v manuálu...
Doporučená okolní teplota:
Během nabíjení:+4 až +40 °C
Během provozu:+4 až +40 °C
Během skladování:+20 až +26 °C
Li-Ion baterie nemají rády nízké teploty, tak je mají takto ochráněné.