Zkoušečka, jakou vybrat?
Moderátor: Moderátoři
Je to jedna ze základních funkcí takovýchto zkoušeček (šlusmetr), pochybuji, že by ji zrovna UNI-T UT15B postrádala... Bylo by asi vhodné porovnat s jiným kusem pro vyloučení nebo potvrzení poruchy zkoušečky.
doktor365 píše:UNI-T UT15B -pro mně nezničitelná používám denně a v drsném provozu...
Pořídil jsem tu UT 15C a zatím vyhovuje. Nicméně narazil jsem třeba na tuhle UT18C. Má smysl to zkusit? Anebo jsou to vyhozený čtyři kila..
TubeGuru píše:Zdar, optickou i akustickou indikaci zkratu by zkoušečka podle popisu měla mít.: https://www.uni-t.cz/p/zkousecka-uni-t-ut15b
já neříkám že tu funkci nemá, ale indikuje zkrat v rozsahu odporu cca 0 - 400kOhm (i dle oficiálních tech. údajů) což je pro mě nepraktické, pro mě je zkrat 0 až desítky ohmů max. a né stovky kiloohmů
Nová UT15C zůstane jako záložní. Nicméně pokud by jí někdo využil, tak se ozvěte.
ok1hga píše:stejně je nejlepší nezničitelná vadaska . . .
Vasadka není nezničitelná. Zpuchřelejch jsem viděl už několik. Vadasovi v Pardubicích po restituci výrobu neobnovili, ten areál je stále k pronájmu.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!