IMS-2 na BM546

Problémy s měřícími přístroji, detektory fyzikálních veličin, detektory kovů a další

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
WLAB

IMS-2 na BM546

#1 Příspěvek od WLAB »

Podarilo se nekomu z vas na tehle pekelne masine dalkove nastavit frekvenci?? Po zaslani xxxxxxxxx> problikne na nejlevejsi segmentovce "c" frekvence s sebou trosku cukne (podle citace), nicmene nasledne se hned vrati k hodnote zadane na panelu a zobrazene na displeji. :o(
Znak > se patrne detekuje spravne, takze mam obavu ze muze byt neco spatne uvnitr pristroje. Ale o IMS-2 toho zas moc nevim, abych to mohl rici jednoznacne. Jine pristroje fungji. HPIB interface je Agilent 82357A.

Hral si s tim nekdo?
WLAB

#2 Příspěvek od WLAB »

Vyreseno, takze kdyby mel nekdo stejny problem:

- Na tomto uzasnem stroji, se musi zezadu zmacknout tajny spinac S nazvany "tlacitko pro zapojeni pristroje do systemu" - coz mi doslo, ale na IMS/GPIB pristroji bych ho necekal, ovsem zaroven je treba mit stisknuty nulovaci spinac C na prednim panelu, coz uz mi nedoslo a musel jsem rozebrat pulku te masiny a vyreversengeneerovat to. Sice to v manualu pisou, ale zcela jinde, nez je popsane programovaci slovo 8O :evil: . Patrne jedinym ucinkem "dvojhmatu" S+C je to, ze prijata data se zapisuji opravdu do registru frekvence, IMS interface to nijak neovlivnuje. Nechapu, proc tam nepridali par hradel navic, aby to fungovalo bez tehle saskarny, beztak uz je tam soucastek jak v temeline. Ach jo.
Odpovědět

Zpět na „Měřící přístroje, detektory fyzikálních veličin“