Vtipy, vtipné články a odkazy V

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
Ruprecht

#166 Příspěvek od Ruprecht »

Ten pán je možná velký myslitel, ale nějak jsem si vzpomněl na Jolandu velký dobrý

„Školky tam chybí, protože jsme téměř je vyřešili. A já když jsem vyzval lidi, tak jsem dostal z té Ostravy, tam se to nepovedlo, myslím starosta Letohradu mi psal. Osm a půl miliardy jsme tam transferovali z evropských peněz. Řešíme ty skupiny. Vaše kolegyně mě tady interpelovala, tak školky tam nejsou, to by byl potom samozřejmě seznam tisíců.

Jak vznikl ten seznam? No ten seznam vznikl tak, že jsme oslovili, všechny resorty to daly, všechny naše státní organizační, hejtmani, oslovili jsme primátory, a kdo nám to nahlásil, tak jsme to tam dali, a samozřejmě já jsem rád, že jednotliví ti účastníci s tím pracují. Takže teď jsme otvírali, tedy začínáme stavět ten Baťův kanál, tak tam mají za 1,9 miliardy do roku 2030. Primátor Prostějova mi říká: Není tam oprava zimního stadionu za 168 milionů. Někteří protestovali, že to tam mají, no tak to dáme pryč. To přece není problém. Ale toto není, toto je nástroj na to teď konkrétně, abychom připravovali rozpočet roku 2021.

Dneska jsem byl ráno v Litvínově. Chtějí do stadionu 555 milionů. Tak jsme se domluvili, že by majitel, Unipetrol, mohl dát stovku, primátorka, nebo starostka stovku, kraj dvě stovky a stát možná stopade. Ano? A těch stopade potom já musím dostat do rozpočtu. A pokud pan hejtman Čunek bude stavět nemocnici, asi ji tady má, no tak si ji postaví. Takže to je pracovní nástroj a sumář a potenciál naší země, protože zkrátka jednotliví ministři o tom ani nevěděli, co tam mají. Nevěděli. Ano?

Usnesení vlády 2002, rekonstrukce zámku Litomyšl. A co jako? No nic! Pokud to ten ministr nenarve do rozpočtu, tak tam není. Takže ty podklady dávali všichni a s tím se bude pracovat, bude se to měnit, a pokud samozřejmě někteří protestují, že tam něco je, tak to dáme pryč. Takže to není zákon. To je vlastně potenciál naší země a já myslím, že je to dobře a že s tím pracují ti primátoři, hejtmani. A teď já samozřejmě s tím pracuji, hlavně se věnuji nemocnicím, protože jde o to cash flow.“
Když promluví, tak buď kňučí, nebo lže.
rnbw

#167 Příspěvek od rnbw »

Lead free status = stav volneho vodica :D
Přílohy
stav_volneho_vodica.png
stav_volneho_vodica.png
p32

#168 Příspěvek od p32 »

Pro nás to ale taky znamená, že při statusu volného řidiče se po něm nebude střílet a nebo když už, tak bezolovnatými náboji podle EU.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#169 Příspěvek od ZdenekHQ »

Ruprecht píše:Ten pán je možná velký myslitel, ale nějak jsem si vzpomněl na Jolandu velký dobrý
Tomu člověku se rozbil translátor při tvrdém přistání kdesi na Slovensku. Je to mimozemšťan a i jeho ministři jsou z jiného světa. Ale to věděl už Paroubek.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
tomasjedno

#170 Příspěvek od tomasjedno »

Na tom je vidět, jaký je to z galaktického hlediska nýmand. Dostat takovouhle aušusovou babylónskou rybku...
sinclair

#171 Příspěvek od sinclair »

Pár měsíců před volbama přidá důchodcům tři kila, co ani nereflektují na inflaci koruny.
Něco málo možná přidá mladým zblblým maminám.
Hromadu věcí, co by se musely udělat tak jako tak, Prchal šikovně prodá.
A 40% + všecky ministerstva jsou v kešeni. Uvidíte. Uvidíme. Všeci.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#172 Příspěvek od ZdenekHQ »

Lesana v akci. :D
Přílohy
Lesana.jpg
Lesana.jpg
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
p32

#173 Příspěvek od p32 »

Obrázek
p32

#174 Příspěvek od p32 »

EKKAR

#175 Příspěvek od EKKAR »

Ona zcela zřejmě už absolvovala - LOBOTOMII ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
kejki

#176 Příspěvek od kejki »

Nesuď podle titulků, ona vůbec nepočítá se schválením, jen poukazuje na zákaz potratů. Možná blbě, ale evidentně účinně.
termit256

#177 Příspěvek od termit256 »

Presne tak, je to jen obycejna reklamni kampan na ten jeji spolek, nic vic. A jak vidno zabira i u nas...
tiktak1953

#178 Příspěvek od tiktak1953 »

Toto stoji na zamysenie ,ako to žial u nas funguje,ked tzv. inteligenti a podvodnici akože riadia stat.Pritom iba ......
Toto by sa za nasich rodicov nerobilo,ja sam to nezmenim.
Přílohy
nemocnica v číne.png
nemocnica v číne.png
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#179 Příspěvek od Habesan »

Ve skutečnosti krematorium.
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
PotPalo

#180 Příspěvek od PotPalo »

Ono sa povie "postavili nemocnicu". V skutočnosti naskladali lodné kontajnery vedľa a na seba, vyrezali otvory pre okná a dvere, a hotovo. Kontajnerová nemocnica, kontajnerové domy, kontajnerová doba. :?
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
Zamčeno

Zpět na „Nezařaditelné“