Co jste přinesli zajímavého ze sběrného dvora 4
Moderátor: Moderátoři
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Šroubky na demontáž jsem na tom neobjevil, tudíž nevím, jak se do toho leze a co vlastně bude uvnitř. Spíš než na SATA bych usuzoval ještě na "kšandu" IDE.
Kdyby to nefungovalo, tak bych nahlédl dovnitř, ale takto to využiju.
Minulý týden v sobotu jsem byl ve spřízněném větším SD ve vedlejší dědině.
Na to, že je to dědina, tak drátěné koše narvané IT šrotem a bílou "technikou", hlavně vysavače, mixéry atp. Všecko neznačkový šroty, nakoupený před 2 lety někde v hypáčích.
Semtam nějaký šikovný trafoadaptér, modul, starší sat s trafem či podobná drobnost. Ale už skoro nic, co by fakt stálo za cestu tam.
Analog už je asi všecek vyházený, nebo až zase na jaře..
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Třeba nedávno - nějaký lepší notebook Lenovo. Po připojení zdroje totál mrtvola, ale byly v tom dva 4GB DDR3 moduly a 1TB disk WD black. Samozřejmě plný dat.
Nedávno tam bylo video - 6 hlavé stereo Funai. No, šel jsem do práce, tak jsem to nemohl tahat.
vicious píše: pri kontajneroch som našiel tohto Philipsa, bez DO.
Mám ho doma, opravdu o má DO tvaru Enterprise. Před časem jsem ho zkoušel nadatlovat do univerzálního dálkáče a i když jsem vyzkoušel všechny možný kódy TV Philips, nikdy se mi nepodařilo ho dostat žádným tlačítkem do Menu. Ale moc to nevadí, s originál ovládáním byl jas, kontrast a sytost přes menu ale na univerzálu jsou na to přímo klávesy. Ladění tuneru je dnes k ničemu a ostatní je funkce v menu jsou nedůležitý. Jo a nenašel jsem taky na univerzále tlačítko pro teletext.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Tak si tím listuji a co na mě nevypadne - papírová dvacetikoruna, ta celá modrá z roku 1970 ve stavu nepoužité bankovky. Ta si tam asi pěkných pár let poležela
Na prodejce prdím, ten nevěděl, že to tam je a tak to i zůstane.
2. Al profil - kolejnička garnýže délky cca 2.5m x 50mm, hodí se jako chladič výkonového trandu, tyristoru, triaku...
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Kartu jsem samozřejmě zformátoval, níže odkaz na jednu z mnoha fotek. Ano, byla tam na jiných fotkách vidět i tvář té slečny.
Klik: https://2i.cz/images/2020/04/25/DSC00495.jpg