Osciloskop pro lamu
Moderátor: Moderátoři
ZdenekHQ píše:Ale je to "francouz", není moc známej.
A jseš si jistej? Schlumberger je dnes francouzská petrolejářská fy, což je asi něco jinýho než Enertec - Schlumberger, co vyráběl měřáky. Mám od nich 7600 Logic Analyzer a francouzskýho tam nikde není ani čárka jak v manuálech tak ve vlastní bedně. Vše anglicky a součástky USA a UK. To mi na Frantíky moc nesedí. Kouknu jaká adresa výrobce je v manuálu.
Ale pravda je, že firemní stránky Enertec - Schlumberger jsem nenašel, takže kdoví jak to fůzovalo a tak všeljak podobně. Francouzskej Enertec dělá klimatizační techniku.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Celeron píše:A jseš si jistej? Schlumberger je dnes francouzská petrolejářská fy...
Jsem si jistej. Mám i generátor ještě s původním názvem Schlumberger, na tom osciloskopu je už Sefram. A mimochodem, ten osciloskop je popsanej francouzsky, což byl ze začátku trošku problém.
https://www.sefram.com/en/about-us.html
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
edit: Teď prohlížím na TME toho INSTEK GDS-1072B. Je to sice trochu víc peněz ale zase nový stroj. Moja mě zastřelí ... u zadního blatníku
Nemá to žádné reklamy, omezení.
Jenom je potřeba myslet na to, že výstup není nijak chráněn a myslím že když se na něj něco dostane, tak jde telefon do křemíkového nebe.