Nabíječka pro mini pc
Moderátor: Moderátoři
Nabíječka pro mini pc
Prosím jaký výrobce na ali nebo jinde máte ověřený, že bude lepší, že to nebude zdroj pro "led", ale lepší, pro stroje jako mini pc, kde záleží na kvalitě usměrnění.
Díky.
https://www.ebay.com/itm/12V-3A-1-1000A ... SwKMxbLd3e
Pleteš si pojem a průjem. To co potřebuješ, je hlavně kvalitní FILTRACE neboli VYHLAZENÍ usměrněnýho napětí, aby ti na spotřebiči nedocházelo k nadměrnýmu zvlnění napájecího napětí. Obecně řečeno - potřebuješ tam větší sběrnej "kýbl" aby požral veškerý zvlnění, který vyprodukuje ten zdroj.peekaa píše:....
Prosím jaký výrobce na ali nebo jinde máte ověřený, že bude lepší, že to nebude zdroj pro "led", ale lepší, pro stroje jako mini pc, kde záleží na kvalitě usměrnění.
Díky.
A kutilmile - nelituju tě
Tady jde o hovno, stačí jen koupit solidněji konstruovaný zdroj. Který ovšem není levný, jak tazatel požaduje.
Levná věc nebývá dobrá a naopak..
Mám tu nepoužitý zdroje od nějaké serverové IT techniky, 12V/3A a 12V/5A. Oba jsou výborný, dají se otevřít, zkontrolovat, přívod mají klasickou vidlicí Euro a výstup buď na svorkách, nebo 2m kabelem 2x1mm2 s konektorem 5,5/2,4 s tou pružnou dutinkou /ten žlutý/.
Suprovní zdroje, co už z hlediska místa jejich nasazení, musí být spolehlivější, než nějaká spotřebka. Bylo mi líto s nimi krmit LED pásky, tak jsem to odložil na vhodnější použití.
Jsem přesvědčenej, že se dají běžně koupit, jen asi nejsou levný.