Snimac
Moderátor: Moderátoři
-
Devil666
Snimac
Lenze to cele ma malu citlivost, mensiu nez cievkovy snimac pre ocelove struny. Neviete, ako sa da zvacsit ta citlivost.
Uz som rozmyslal, ze zvacsim zosilnenie, len sa bojim, aby mi to viac nebrumelo.
-
Devil666
Crifodo píše:ta nylonová struna se musí jemně potřít nesoleným psím sádlem, aby se upravila dielektrická konstanta. Pak by to mělo být OK. Ale pozor! drážka ve snímači musí zůstat suchá.
To s tym psim sadlom si dufam nemyslel vazne
Este ma napadlo, nedal by sa pouzit nejaky prevodnik kapacita/napatie ?
-
Devil666
Nechci tě ponoukat k takové prasárně, jakou jsem viděl na jednom country - candrbále. Tam měli normální basu (čili KONTRABAS) s vyřezanou dírou v boku (neboli LUBU...) a do ní strkali obyčejný mikrofon...
A kutilmile - nelituju tě
-
Devil666
-
Návštěvník
Devil666 píše:Tak natiahnut plastovu strunu nad takyto snimac sa uz muselo podarit niekomu davno predomnou, takze si nemyslim, ze by som vyrobil nieco noveho.Ale cakal som otazky takehoto typu.
To som hral na spanielke z nylonovymi strunami a tak ma napadlo spravit nieco ako cievkovy snimac pre elektricku gitaru. A tak premyslam, ked je to struna s plastu, zeby sa to dalo snimat tak, ze sa meni pri jej kmitani kapacita no a napadol ma ten plosak s tou drazkou.
Inak zaujimalo by ma, kto to urobil predomnou-schvalne