Aktuálně Česká pošta
Moderátor: Moderátoři
Hubert_79 píše:Stejná cena by byla do dvou kilo. Bez rýpání - kolik by pro tebe byla akceptovatelná cena?
Pokud by to bylo za cenu nějakých ± 60 korun, nemám s tím problém. A u doporučeného psaní do 5 cm výšky by tomu nejspíš tak i bylo.
I u toho dvoukilového balíku bych tomu rozuměl, ale u 150g balíčku ve velikosti 15x18cm a 8cm výška..
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
starecd píše:Promiň, ale číst nestačí, nikde se mi nepřipočítává částka za typ poukázky je tam pořád jen původní cena 125Kč.
Promiň, ale já už to nedávám. Kalkulátor funguje naprosto korektně. Čili - chyba není v něm, ale v uživateli. Promiň.
Klikneš třeba na tom žlutém poli, kam se píše částka a vybírá poukázka na modré obdélníkové tlačítko s textem "Připočítat k celkové ceně"? Ne?
Tak to se na mě ale nezlob...
Taky si prosím uvědom, že ti nikdo nekouká přes rameno na monitor a na co klikáš. Popis typu "nejde to a je tam pořád 125,- Kč" je stejně hodnotný jako "jedu autem, ale svítí mi nějaká kontrolka a nejede to, to auto navrhoval blbec".
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Fakt nechápu, co je na tom nepochopitelného a složitého. Tohle zvládne a pochopí i dement, promiň.
- tomasjedno
- tomasjedno
No přesto bych měl k intuitivnosti té aplikace výhradu. Proč se tam proboha volba “doporučeně” skrývá pod klikátkem “Potvrdit podání zásilky”? To si autor nemohl nejdřív přečíst ceník ČP?Hubert_79 píše:Fakt nechápu, co je na tom nepochopitelného a složitého. Tohle zvládne a pochopí i dement, promiň.
A kutilmile - nelituju tě
Jak nově Česká pošta doručuje dopisy. Zaplatíme velké peníze a čekáme třeba i týden