Sice vypisuješ v jaké kvalitě jsi na Ostravsku přijímal Ö3, ale když tu čtu kolikrát ty tvoje "moudra" o anténách, tak se musím smát.
I do tohoto vlákna kolikrát vlítneš, jako bys "spadl z marsu" - jsou vesměs od věci.
Uvědomuješ si vůbec, že tohle vlákno je původně o "plzeňském sítu" a ty tu (na 5.str. vlákna!!!) o něm píšeš, jako bys objevil Ameriku:
Zato už na 2.str. vlákna ses snažil udělat z Hilla "blbce" tímto svým výrokem:konosuke píše:Kromě výrobků Kovoplast Chlumec n.C. existovalo legendární "plzeňské síto" kde to opajcli nevím, na vojně ...
konosuke píše:méně známou sktečnosti je možnost instalace síto naležato (delší stranou obdelníku dolů) úhly příjmu vodorovně a svisle si vzájemně vymění hodnoty a směrová charakteristika se změní potlačí případné boční rušení - pokud visí na silonech mezi trámy na půdě velmi jednoduché jinak malá úprava mechaniky držáku
Přestože vlákno postupně přešlo na "colorky" a možnost dálkového příjmu (ale sem to zavedl sám autor vlákna), ty jsi zase hned odbočil k "uzemňování" ant. soustav (od věci!).
A co měl znamenat tento tvůj příspěvek (vč. fota!) jsem nepochopil dosud:
Vždyť z fota není absolutně jasné, zda je stožár vůbec uzemněný, či je pod vzdáleným jímačem, ... - ale pro tebe je to "čítankové ukázkové zapojení"konosuke píše:dobrá, dobrá ! na fotce to vidět moc není...
čítankové ukázkové zapojení zde
Už mě připomínáš tiktaka - ten taky do každého vlákna (ba co, téměř do každého svého příspěvku) nezapomene "zatáhnout" zahradu, paradajky, doktory, ...
EDIT:
Tak jsi zase jednou to svoje "moudro" (tentokrát o DDR, ...) stačil smazat, což je tvoje specialita. Proto ta moje 1. věta tady, která zdánlivě nedává žádný smysl (a za blbce jsem tu já).
Když jsem tě na to kdysi upozornil ve vlákně, tak jsem měl okamžitě SZ, co mě je po tom, je to tvoje právo, ... (už jsem to dávno ve schr. smazal).
Jo - právo máš, ale toho "blbce" ze sebe děláš sám . . .
Ještě tu ani "inkoust nezaschl" a už mám SZ zase.
Pokud by tento můj příspěvek měl za následek, že bude vlákno zamknuto (což by bylo nefér vůči jeho zadavateli), tak prosím admina o smazání celého příspěvku.