Aktuálně Česká pošta
Moderátor: Moderátoři
Neroznáší to spíš PNS nebo Mediaservis?EKKAR píše:Březincový A-Rádio vyšlo podle redakčního webu minulej týden ve středu, 4.3.2020. Ještě vloni v prosinci jsem ho dostával do schránky s maximálně 1-denním odstupem (přinejhorším přes víkend). Tohle číslo jsem do schránky dostal až dnes = V ÚTERÝ 10.3. neboli CELEJCH 6 DNÍ PO VYDÁNÍ. Ať se s takovým doručovacím systémem JDOU V Y S R A T!!!!
A kutilmile - nelituju tě
Tak jsem se na poště zastavil. Potěšilo mě, že zrušili ten idiotskej vyvolávací systém. Přijdu na přepážku, dám občanku a že tu mám nějakou vyšší moc. Pipina na mě čuměla jak puk, pak začala hrabat po klávesnici a nakonec prohlásila, že na mé jméno nic pošta nemá. Tak jsem se ohradil, proč mě teda dali ten papír. Přišla jiná pipina, začala se hrabat v klávesnici a ta to našla mezi reklamacema. No ale že mi to nemůžou vydat, protože to má doručovatelka u sebe. Tak jsem se zeptal, co je teda ta vyšší moc. Odpověď byla, že nedoručují zásilky.
Tak nějak nechápu logiku, jednu zásilku doručili i když nedoručují, druhou nedoručili protože ode dneška nedoručují. Tak tedy když nedoručují, proč má zásilku u sebe doručovatelka? Ani jedna z těch pipin mi to nedokázala vysvětlit.
Huberte, od kdy ví poštovní pobočky že se nebude doručovat z důvodu vyšší moci? Od včerejška? Pokud jo, tak nechápu, proč to doručovatelka tahá s sebou. Pokud to ví ode dneška, tak bych bral, že ráno to bylo roztřídění jako dřív a pak přišel befel nedoručovat.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
V podstatě mají doručovatelky teď zlaté časy, protože nemusejí zvonit
Nevadí. Akorát že ten adresát, který si to chce sledovat, vlastně nemá žádnou informaci o tom kde to je a co se s tím děje. A místní pošta tápe, xkrát telefonuje někam do depa a nic neví..
- kevin_mitnick