Tak jsem se ještě koukal do tabulek, ze Žižkova fakt jede Prima na 24.kanále. Výkonem 60kW. Nevím jaký výkon má ten vysílač DVB na Cukráku. Jinak u nás se na 24.kanále chytá dost nekvalitní Nova z Vraního vrchu u Domažlic-to je vysílač pro Domažlicko, ale signál je i tady v Plzni-ale dost rušený. Ten nijak nevyužívám, Nova zde hraje výborně na 10.kanále z Krašova. Ten Vraní vrch je na druhou stranu než Cukrák, a ten je zase blíž sem než žižkovský vysílač. Ale chtěl bych to vyzkoušet. Nejdřív jen na anténu s předzesilovačem, pokud bych uspěl tak to zkusím sloučit. Ten zesilovač si vyrobím. Spektrák i wobbler máme v práci, i když vypiplat tu propust chvíli trvá. Horší byly Notch-filtry na HBO.....

kabelovka nám ho pouštěla na kanále S9, ale mezi nosnou obrazu a zvuku byl silný rušivý signál-obraz 161,25, rušička 164, zvuk 166,75MHz. "Dekódování" bylo založeno na odfiltrování toho rušivého signálu. Za filtr se platilo měsíčně až 250,-Kč. Filtry tlumily až o 50dB na rušivém signálu a na nosné obrazu max. o 3dB. Ale daly se udělat i strmější filtry, než měla kabelovka. Dodnes si pamatuju jak jsem sháněl vazební kondenzátory 0,5 pikofaradu a taky jak mi bouchla polyuretanová pěna,kterou jsem to plnil.Týden jsem to myl z rukou...jinak to byla celkem dobrá brigáda....

.Dnes je příslušný kanál s HBO odfiltrován v rozvaděči CATV a pouští se jen na objednávku

....ale proč se taky koukat na HBO, když se vysílá Major Zeman,že?