Sirka pasma osciloskopu

Měřáky, automatizační technika, regulační technika

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
jef111
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od jef111 »

forbidden píše:Proc by nevysel? Jef111 si pro nej prijel a uz je prodanej.

Jo a funguje báječně :D :D
Akorát jsem tam objevil poruchu - náhodné poblikávání paprsku. Původně jsem myslel že je to jen nepravidelným spouštěním časovky při nezasynchronizovaném signále. K mému nemilému překvapení to dělalo i při zasynchronizovaném signále, tak jsem se jal hledat poruchu. Objevil jsem zaoxidovaný prokov na oboustranné desce obvodů obrazovky, takže to nebylo až tak hrozné. Sice to pár hodin dalo ale co už - člověk si každou radost musí zasloužit :wink:
Jsem s ním nadmíru spokojen, dokonce předčil má očekávání. Díky Forbiddene.
Je z roku 71 8O ale na svou dobu to musela být nepředstavitelná technika. Po pečlivém prozkoumání jsem musel konstatovat, že mechanickou konstrukci tohoto osciloskopu okopírovali o 10 let později rusi (samozřejmě že s řádově většími vůlemi a tolerancemi :lol: ) v mém původním C1-67.
Olovnatý cín je vhodný k pájení ale není k jídlu. Bezolovnatý cín je sice možné jíst ale nejde jím pájet :D
www.sigmaphon.cz
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od forbidden »

Neni zac, hlavne, ze jsi spokojenej. To poblikavani mi myslim nedelalo, rozhodne ne nejak casto, ze bych si toho vsiml. Hlavne, ze mas chut a znalosti si to opravit sam.
Odpovědět

Zpět na „Měření, regulace a automatizace“