Siemens Amilo PA 1538 - Přechod z Visty na XP

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Artaban001

Siemens Amilo PA 1538 - Přechod z Visty na XP

#1 Příspěvek od Artaban001 »

Na http://www.ebastlirna.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=15955
Jsem kdysi řešil sekající-se grafickou kartu u NB. Prohledal jsem net a koukal jsem, že je to docela běžný problém. Již mě ale nebaví proces obnovy ovladače "nvlddmkm.sys" a navíc mě Vista velmi zklamala, chci přejít
na Win XP (třeba Home OEM za 2500 + 100KČ myš - aspoň OS chci mít z jistých důvodů legál..).

Moje dotazy jsou:

1. Jakým způsobem mám postupovat při změně Wisty na XP - Jde mi o to, zda budu muset dělat něco s BIOSem a tak.

2. Když se naskytne nějaký problém s HW, přijdu o záruční dobu (v mém případě 4 roky), když byl NB zakoupen s nainstalovaným vybavením.

Rád bych uvítal zkušenosti někoho, kdo již operační systém u tohoto NB měnil..
stepa
Kontaktovat uživatele:

Re: Siemens Amilo PA 1538 - Přechod z Visty na XP

#2 Příspěvek od stepa »

Artaban001 píše:na Win XP (třeba Home OEM za 2500 + 100KČ myš - aspoň OS chci mít z jistých důvodů legál..).

Zaspal si dobu, tak uz to bohuzel nefunguje :?
Artaban001 píše:1. Jakým způsobem mám postupovat při změně Wisty na XP - Jde mi o to, zda budu muset dělat něco s BIOSem a tak.

Normal reinstal na WXP, je jista sance, ze budes muset flashovat BIOS, ale snad se to tebe tykat nebude
Artaban001 píše:2. Když se naskytne nějaký problém s HW, přijdu o záruční dobu (v mém případě 4 roky), když byl NB zakoupen s nainstalovaným vybavením.

Blbost, do HW poruchy nemuzou zatahnout zmenu OS, nema to na to vliv...teda nemeli by
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“