LG 42LB561V a podobné s LED podsvícením
Moderátor: Moderátoři
- jardafiala
LG 42LB561V a podobné s LED podsvícením
Třeba to někomu tak línému jako já pomůže.....No až bude fungovat e-bay tak to napravím.
- jardafiala
mi-ro píše:Jardo, to jsi nenapsal nic nového. I takhle se to dá, pokud je volba zkratovat/vyhodit. V obraze jsou pak ale viditelné tmavé fleky chybějících LED. A vyřazovat takto LED nejde nekonečně. V určitý okamžik se to napáječi přestane líbit a "spadne".
Zdar
tohle všechno je mi jasné, vycházím z toho, že ty 4 co byly zkratované zřejmě majiteli moc nevadily, přidal jsem 1 přerušenou. A jaxempsal, až se vzpamatuje soudruh e-bay, či spíš doručování, proběhne regulerní oprava.
KUBO píše:Za cca.1100Kč to máš v ČR
A poruchovost zatím nulová. Dávám je od doby, co sou v Ame. Jen je obraz trochu jakoby do šeda. Ale jen na bílé. Normálně si to ani nevšimneš
http://www.avelmak.sk/index.php?lm=1763 ... icle=76391
https://www.youtube.com/watch?v=DFmq8TK5Hp0
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
mi-ro píše: Systém bezpečné demontáže a zp. montáže displaye si musí každý vyzkoušet a naučit sám.
To máš pravdu i když jsem také něco nastudoval na YouTube přece jenom vlastní prax je důležitá.
Momentálně měním podsvit na LG 43LF510V který svítil do modra. Na to video co sem dal houmr osobně nemám slov. Osobně jsem nejdříve odšrouboval všechny šroubky, rámeček který drží displej byl ještě na 5-ti místech přilepený širokou páskou kterou jsem odlepil a následně ten rámeček jsem uvolnil ze západek a sundal dolů. Televízor jsem měl přitom otočený displejem nahoru. Následně jsem uvolnil flexkabely, odlepil zajišťovací pásky, opatrně jsem přilepil na displej obadva plošné spoje a celý displej jsem následně pomocí přísavek přenesl na připravený polystyrén. Pak už jsem pouvolňoval ze západek další rámeček, sondal najednou všechny folie, bílý odrazový papír a byl jsem u samotného podsvitu. Ještě než jsem sundal ten bílý papír tak bylo nutné vymontovat dva distanční plastové sloupky.
otakarv píše: Televízor jsem měl přitom otočený displejem nahoru.
Taky to tak dělám s tím, že pokud je někdy displej k plastovému rámečku přilepený a nejde zlehka odloupnout, nechávám to tak, a displej demontuji i s tím plastovým rámečkem pohromadě. Takto se chovají především PHILIPSy a větší LG. Pokud jde o větší úhlipříčky, displej jen překlápím do svisla a až poté přesunuji, v případě nutnosti ho neberu za kraje ale za prostředek.
Kapitolou samu pro sebe jsou novější "zásuvné" SENCORy některé THOMSONy a samozřejmě LED SONY.
- otakarv
- Kontaktovat uživatele: