balíčky z Číny s DPH
Moderátor: Moderátoři
- scorpions-cz
- tomasjedno
PotPalo píše:alebo ich šikovnejšie predajú niekomu na druhom konci sveta
Wish neakceptuje MasterCard, tak som platbu uskutočnil z dcérinej Visa. Musel som vydokladovať pôvod karty , priložiť kópiu dcérinho sobášneho listu, môj OP, dcérin pas a dcéra to ešte musela mejlom potvrdiť (býva na Cypre) + sms kód, ktorý jej prišiel na mobil. Druhá objednávka z Wish-u... znova to isté..kadím na nich, už tam nekupujem.
Tak že ošetrené je to až moc si myslím....na druhom konci si z údajmy vytre akurát prdel.
Banku mám SLSP a nejaké poplatky za prevody/platby som nepostrehol - koľko €-čiek je na objednávke, toľko stiahnu... nič navyše za kurz....Že by to bolo tým ksur...ným Eurom?tomasjedno píše:Má kursovou přirážku 0,1 % a o víkendu 0,6 %.Osmdesat píše:robo, o kolik má ten Revolut lepší směnný kurz než třeba ta KB?
KB má 2,8 %, ČSOB taky. RB dokonce 3 %, a to donedávna měli 2,2 %. Bestie jedny nenažrané
Airbank 2,3 %.
- tomasjedno
- vasekpetr1
dvorak píše:Delší dobu očekávám zaplacenou zásilku z ebay, dříve mi chodily normálně do schránky. Je možné, že to visí na moji poště ? ...
Na stránce My ebay, kde máš tu věc, co jsi koupil, máš i číslo zásilky (Tracking Number), které začíná dvěna písmeny, pak hafo čísel a zase dvě písmena. Když na ně klikneš, ukáže ti, jestli už byla zásilka vyexportována a co se s ní teď děje.
Ty vložíš do sledování zásilek a pokud je už zásilka v Evropě, mělo by ti to ukázat, kde zásilka je a co se s ní děje. ale poslední dobou se mi stalo, že se zásilka buď ztratí už v Číně nebo v Evropě. Napsal jsem odsilateli a bez problémů po ověření, že se zásilka ztratila, zaslal novou.
- vasekpetr1
- tomasjedno