Průšoštít antivir
Moderátor: Moderátoři
Z PET-G to má být bez problémů. Já to tisknul ze zbytku Esun bílýho ABS a když došel tak z bílýho ABS Gebrid. Ale na ABS musíš mít box cca 40 st.C. a přidanej Brim 3 mm, jinak se čelenka utrhne, brada ne. Tisk na zrcadlo našmidlaný křížem Koreskou a na to Megastrong. Po vytištení a zchladnutí to samo odpadlo, tak jsem stopu na zrcadle jen přeprášil Megastrongem a tisknul do stejnýho místa znova. Zatím jich je 6 ks a stále stejný místo. Jo ještě tryska 0,4, vrstva 0,25mm, 250/110 st.C, hybrid hotend. Doba jedný sady na Rebel 2 necelých 5 hodin.
Ty data na rychlotisk od Průši Rebel nestíhal, slicoval jsem si to sám na svý odzkoušený ABS tisky.
Problém je sehnat tu gumu s otvorama co používá Průša. Já koupil bílou šířka 20 mm a díry jsem prostřihl nůžkama.
ABS se dá sterilizovat v horký vodě ale ty fólie ne, tak to celý po použití naprskat pumpičkou Sanytolem.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Takže možná ti ochrání oči zvenčí ale neochrání okolí před tebou samým.
Dole musím po jedné a rozměřit, ale tam to není kritické a stejně ta spona bude chtít něčím asi zakápnout (bo ten trn je krátkej)
Ten plyšák má hlavu velikosti normálního člověka
Bohužel sem doma ostříhal jen 3 kusy krycích kroužkových vazeb a v naději se mrknout v tesco sem pohořel. Tam nemají nic