Potřebuju testovače vzhledu fóra

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
MetalGod

Potřebuju testovače vzhledu fóra

#1 Příspěvek od MetalGod »

Pro Debian fórum jsem udělal novej vzhled. Jenže naše uživatelská základna je malá, občasně se vyskytující a ještě k tomu vděčná, proto nemám žádnou adekvátní zpětnou vazbu. Krom toho, CSS jsem nedělal 7 let, responzivní teď poprvý. A na testování mám jen 24" FHD monitor na PC a 5" HD shitphone s 280dpi. V průzkumu prvků na prohlížečích je sice simulace zobrazení na mobilu, ale dost k ničemu, když neumí simulovat dpi, jako že bych tam naťukal dejme tomu 400dpi, nebo aspoň vedle rozlišení fyzický rozměry displeje.
Kvůli neschopnosti W3C nemůžu například použít milimetry, když se nepočítaj relativně k fyzickýmu rozlišení zobrazovadla, ale k fixním 96dpi.
Byl by tady někdo ochotnej a napsal mi, jak se mu na čem konkrétně zobrazuje, jak je čitelný a tak?
Díky.

P. S.: Kdyby se chtěl někdo náhodou přihlásit, tak ne v záhlaví, ale na přihlašovací obrazovce - chybou kódu fóra SMF totiž nefunguje.
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Hubert_79 »

Asi myslíš ppi, ne dpi.
Tak jsem forum otevřel na kompu (Win 10, Edge 80) a v pohodě. Monitor 19" 1280×1024.
Na mobilu (MS Lumia 950XL, Win 10, Edge) s rozlišením 2560×1440 to vypadá dobře. Ale jak tam má někdo "jabber", tak to zasahuje do textu příspěvku.
Snímek obrazovky: https://2i.cz/images/2020/04/04/screenshot.png
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
MetalGod

#3 Příspěvek od MetalGod »

Díky. Jabbera zamaskuju ikonkou XMPP, akorát se nebude zobrazovat status (můžu zasahovat jen do souborů v rámci složky tématu).
— Winston Churchill
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Hubert_79 »

Ještě mobil na šířku a stejný příspěvek:
https://2i.cz/images/2020/04/04/wp_ss_20200404_0002.png

Na PC to do textu nezasahuje.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
MetalGod

#5 Příspěvek od MetalGod »

Perfekt, díky!
— Winston Churchill
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“