Zháňam schému Tesla Stimul 3

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Alino

Zháňam schému Tesla Stimul 3

#1 Příspěvek od Alino »

Ahoj všetkým.Nemáte niekto náhodou schému zapojenia akupunktúrneho prístroja Tesla Stimul 3 ? Snažil som sa niečo vygúgliť ale bez výsledku.Našiel som iba manuál.Ďakujem
A co schema?Ale kdepak schema,to on nemá!
ok1hga

#2 Příspěvek od ok1hga »

je to ono ? download
Přílohy
tesla_stimul-3.jpg
(126.02 KiB) Staženo 213 x
SIDTIM

#3 Příspěvek od SIDTIM »

Dobrý den, prosím, nebyl by k dispozici i ten manuál, tj. návod k použití ?
Díky !
..a co shoří, nezhnije..!
EKKAR

#4 Příspěvek od EKKAR »

Děsnej xindl, tenhleten "Stimul" - před lety mě s ním terapeutka trápila, prej aby se mi v noze obnovily nervový dráhy (po těžkým úraze). Musel jsem v levý ruce držet poniklovanej váleček spojenej drátem s tou škatulkou a ona mi ne zrovna ostrým, ale přece jen špičatým hrotem rejdila po chodidle - a vždycky když škatulka pískla, ona se zastavila, cvakla přepínačem a zakroutila potenciometrem, až se mi bolestí chodidlo svíralo v pěst - pouští to do akupunkturního bodu pulsní proud a ten pocit, to je tak na orgasmus pro masochisty - to pálí jak kdyby to nebyl hrot s kulatým koncem, ale rozžhavenej ostrej podkovák...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
SIDTIM

#5 Příspěvek od SIDTIM »

Stačí kouknout na schéma, vidím, kolik uhodilo. Jenže, kamarád si ten krám pořídil, dělá masáže a poté co nesehnal ten strašně vychvalovaný a předražený čínský superpřístroj, tak chce pacienty týrat tímhle... Já si jej dobře pamatuji, byl to žlutý ležák v každé Elektře v koženkovém pouzdru, na těch pár tranzistorů docela drahý.
Takže teď potřebuje návod, jak vyléčit rakovinu, lepru a boreliózu. Je totiž profesí opravář jízdních kol, ale rekvalifikovali jej na fyzioterapeuta. :twisted:
..a co shoří, nezhnije..!
mtajovsky

#6 Příspěvek od mtajovsky »

tarent

#7 Příspěvek od tarent »

Ahoj
Podle schématu jsem si navrhl svoji DPS. Použil jsem originální součástky. Ale nefunguje mi ta první část od baterky-generátor. Chtěl bych vás poprosit o radu jak ten generátor rozkmitat.
ok1hga

#8 Příspěvek od ok1hga »

a detekce akupunkturních bodů ti funguje ?
dej sem fotku tvého provedení spojů a i jak jsi to osadil součástkami
nejspíš tam máš chybu . . .
tarent

#9 Příspěvek od tarent »

ahoj

tady je vše požadované, připojil jsem i výstup z Eaglu nevím jak moc se dá vyznat v tom chuhvalci drátů ze zadní strany

Raději to popíšu trochu detailněji. Zkoušel jsem to tak že jsem si vývody na konektor spojil dohromady a začalo to pískat a rozsvítila se led. Když jsem připojil osciloskop tam kde je na schématu obdelníkové napětí 22V/50ms tak tam žádné obdelníky nebyly.

Vypínač jsem vždy přepnul do patřičné polohy.
Přílohy
OBR4.gif
(154.59 KiB) Staženo 12 x
OBR3.gif
(133.13 KiB) Staženo 11 x
DPS.gif
DPS se součástkami
(35.28 KiB) Staženo 13 x
SCH.gif
Schema zapojení
(20.97 KiB) Staženo 46 x
tarent

#10 Příspěvek od tarent »

Ještě jednu věc jsem zapomněl uvést rezistor R4 422k je na fotce odpojený. Zkoušel jsem sem zapojovat různé hodnoty odporů v domění že by se to mohlo rozkmitat. (ve schématu je u něj hvězdička)
tarent

#11 Příspěvek od tarent »

Nikdo neporadí?
EKKAR

#12 Příspěvek od EKKAR »

Ve schématu je R4 = 422k zapojenej jenom do série s R5 = 110k, takže dohromady dají jeden odpor s hodnotou 532k = 0,532M, zapojenej mezi bázema koncovejch tranzistorů.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
tarent

#13 Příspěvek od tarent »

Ano proto jsem ho vypojil. mysle jsem si že ta hvězdička může znamenat že ten odpor jeho hodnota musí být vybrána přesněji. Nicméně zkoušel jsem tam zapojit trimr nastavoval různé hodnoty a nic se nestalo a kmitat to nezačalo. Zapojení 10x zkontrolováno postavil jsem ho i na breadbordu a nic. Možná by pomohl nějaký tip jak by jste hledali důvod vy. Součástky jsou nové a funkční. Odpory i kondenzátory mají správné hodnoty. Zapojení překontrolované. Jen to prostě nic nezačne dělat....
breta1

#14 Příspěvek od breta1 »

Já tomu zapojení nějak nerozumím.
Ten koncový stupeň se 4 tranzistory snad sám o sobě nekmitá a jediné buzení tam vidím přes kondenzátor 680pF a to je snad nějaká legrace....
sinclair

#15 Příspěvek od sinclair »

A nechceš radši celou origo sadu? Po tátovi tady jedna je.
Myslím, že je s dodělaným jackem externího napájení z českého bezpečného adaptéru Tesla.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“