prodám součástky (odkaz na ceník)

NEKOMERČNÍ nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
radioelectrum

prodám součástky (odkaz na ceník)

#1 Příspěvek od radioelectrum »

Měl bych říci že mne denně bombardují desítky lidí s emaily že ode mne chtějí něco koupit, no řeknu to takhle mám tak 2 emaily měsíčně s požadavkem na koupi něčeho co dotyčný u mne viděl na nějaké radioburze. Vzhledem k současné situaci jsem se rozhodl že vytvořím stránu s mojí nabídkou součástek. zde je odkaz: http://balek.v.sweb.cz/radiotechnika/na ... prodej.htm

Název vlákna zlidštěn.
Hill
sinclair

#2 Příspěvek od sinclair »

Ještě by se slušelo dodat pro mladší, že trimry jsou:

TP035 - stojatý se stř. očkem, vývody dráhy drátem, krátká plast. oska
TP036 - stojatý se stř. očkem, vývody dráhy drátem, dlouhá plast. oska
TP037 - ležatý do DPS, dlouhá plast. oska
TP038 - ležatý do DPS, krátká plast. oska

To kdyby je někdo sháněl podle označení v SM.
Starší označení těchto trimrů bylo WN790 xx, kde xx je poslední dvojčíslí z novějšího TP označení.
Ležaté WN verze se zpočátku 60.let vyráběly i se zakázkovými roztečemi vývodů a lehce chaotickým značením.
termit256

#3 Příspěvek od termit256 »

Kvuli temto nekolika prehistorickym a vesmes nepouzitelnym soucastkam te "bombarduji" desitky lidi denne? :-) Neprehanej to s temi pohadkami a priznej radeji na rovinu, ze jde o obycejnou inzerci. Ja kdysi podobne poklady prodaval po pytlich od brambor za radove desetikoruny za kg a buhvijaky zajem o ten srot nebyl.
jjilek
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od jjilek »

220≠2k2
radioelectrum

#5 Příspěvek od radioelectrum »

termit256 píše: Ja kdysi podobne poklady prodaval po pytlich od brambor za radove desetikoruny za kg a buhvijaky zajem o ten srot nebyl.
tady jde jednak že takový servisák historické elektroniky nepotřebuje pytel jedné hodnoty, druhak taky záleží co se nabízí. Trimry se serou pořád a pro rozchození některých zařízení spolu se svitkovými kondenzátory patří mezi to co se vyměnuje nejčastěji.
Odpovědět

Zpět na „Nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů“