Desinfekce roušek osvitkou na DPS

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
MiraSt

#16 Příspěvek od MiraSt »

Postavil jsem si to a používám. Rouška pěkně voní po ozónu. I rukavice s tím čistím.
Přílohy
Fotografie-0492.jpg
Fotografie-0492.jpg
Posílal jsem elektřinu horníkům. Už dofárali. Důl Staříč - Paskov. Demolice běží naplno.
Artaban001

#17 Příspěvek od Artaban001 »

Když jsem si hrál z tímhle hořákem, tak mi přišlo, že nejvíc to smrdělo ozonem, než se ta výbojka pořádně rozhořela - natlakovala. Tak jsem ji napájel měkkým zdrojem, kdy jsem měl dva zvonkový trafa za sebou. Jenomže jsem tenkrát o tom houby věděl a z toho smradu mě bylo nějak divně. Takže i tohle by zasloužilo uzavřít do nějakýho boxu spolu z rouškama.
samec

#18 Příspěvek od samec »

ne do kose, ale do hajzlu s timhle vlaknem
makak

#19 Příspěvek od makak »

Načuchat se ozónu není nejlepší nápad a UV je taky pěkný svinstvo. Možná to desinfikuje, ale vedlejší účinky jsou dost blbý. Žehlička je optimum.
samec

#20 Příspěvek od samec »

Takéto cárajchy mať v kúpeľni, že ťa žena nevyhodí.
MiraSt

#21 Příspěvek od MiraSt »

Moje odborná práce osoby znalé. A jinak u toho nejsem když to svítí. Vím vo co gou.
Posílal jsem elektřinu horníkům. Už dofárali. Důl Staříč - Paskov. Demolice běží naplno.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“