akai ct-21wkdt

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
ivosek262

akai ct-21wkdt

#1 Příspěvek od ivosek262 »

zdravim vas!!! chtel bych radu cim by to mohlo byt !!! objevuje se mi cerny pruh nekdy mensi nebo vetsi pri naladene stanici a nekdy zmizi nekdy se objevy kdyz se zmeni pohled programu uz jsem vymenil elyty vechny kolem vert. a taky se mi stane kdyz pridam napeti na G2 tak mi tam skoci vodorovna cara ze by byl vadny vertikal ?? nebo nejakej kond dik za odpoved
jano2

#2 Příspěvek od jano2 »

Najskor studenaki.Dokladne popozeraj,preletuj okolo vertikalu a VN trafa!
Malo toho viem,radšej sa spytam.
ivosek262

#3 Příspěvek od ivosek262 »

uz jsem je prosel ti studenaky a nic a jako prvni menim elyty ve zdroji i za zdrojem a taky jsem meril napeti na vertikalu an5534 a napeti zhruba sedi akorat na pinu 8 ma byt 1,35v a mam tam 0,9v
Zipik

#4 Příspěvek od Zipik »

Asi blbý dotaz, ale nejsou ty pruhy produkovány anténou ?? Druhá TV Ti jde na teto anténě OK ??
ICE

#5 Příspěvek od ICE »

A co napájení anteního zesilovače, špatná filtrace vytváří také vodorovné tmavé pruhy.
Návštěvník

#6 Příspěvek od Návštěvník »

ivosek262 píše:zdravim vas!!! chtel bych radu cim by to mohlo byt !!! objevuje se mi cerny pruh nekdy mensi nebo vetsi pri naladene stanici a nekdy zmizi nekdy se objevy kdyz se zmeni pohled programu uz jsem vymenil elyty vechny kolem vert. a taky se mi stane kdyz pridam napeti na G2 tak mi tam skoci vodorovna cara ze by byl vadny vertikal ?? nebo nejakej kond dik za odpoved

Když přepneš kanál a zpět , tak to zmizí ? Ivan
ivosek262

#7 Příspěvek od ivosek262 »

zdravim znovu se vracim k teto tv ten problem z cernym pruhem jsem uz vyresil byl tam vadnej elyt 10uF C 436. ale ted z jineho soudku ted se mi stane to ze kdyz ji zapnu tak ten obraz ma slaby jas a zda se ze chyby i cervena a je ten obraz celej zkreslenej nejde pridat ani g2 na RGB procesoru jsem meril napeti a vsude sedi i tech 3,5v r.g.b elektrody k crt panelu ze by byl vadnej to si nemyslim a nebo TXT procesor !! uz jsem menil v celem tv elity a nic prosim o radu co tak odchazi dekuji
TomasX

#8 Příspěvek od TomasX »

Chlapci pomoooooooc. :lol:
Nevíte někdo jakou má tahle TV dálku?? Mám totiž fungl novou ještě nehrála, protože jí chybí dálka a přijímač DO. A nezná ji ani strýček "COM genius".
Po výměně procesoru jí nemůžu nastavit. :cry:
Machr jsme každý, ovšem vždy v oboru někoho druhého ...
Pesko

#9 Příspěvek od Pesko »

Orig. ovladač je RC-N2A . Náhradu kúpiš tu : http://www.vatelectronic.cz/
Väčšina univerzálnych DO pre tento TV kód nemajú.
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“