deaktivace systemu start-stop
Moderátor: Moderátoři
deaktivace systemu start-stop
že by to bylo takto jednoduché jak to popisují v článku?
Spolu so ŠS sa tieto dva systemy staraju o spolahlive odrovnavanie akumulatora , hlavne ze sa usetria tri kvapky paliva na 100km , a to je moderne, "ekologicke"
Radimosso - ktore dnes vyrobene auto?
Čert vem úředníky, kteří předem vědí, co budeme muset chtít. Za cenu těch nic neřešících a obtěžujících zbytečností v tom autě mohlo být něco užitečnějšího, třeb couvací kamera by při parkování v přeplněném městě posloužila daleko lépe.
Ake viděl jsem přemostění tlačítka optořlenem, který dostal impuls asi dvě vteřiny po nastartování. Schéma nemám, ale to se dá dohledat.
rezis píše:Misocko: právě by mě zajímalo na kolik bude nabíjet? Možná pak nepůjde zapnout ani autorádio. Nebo zásuvky 12V případně 230V - už tak mě místy po chvíli buzeruje, že je vybitá baterka.
na skoda fore to jeden manik cele odsledoval, dobija to na nabitie baterky + trochu riesi teplotu (dobija na napetie ale nie presne 14,4 ako to bolo kedisy, mozem pohladat link ak je zaujem)
to ze baterku nemas nabitu, to sposobuje prave rekuperacia, kludne mozes spravit nonstop 500km a baterka bude vybita
- nezapinam si pas na kratke jazdy, zvykol som si na pipanieMiraSt píše:Máme to ve služební fábií. Tak jako jsem se už dávno naučil zapnout si pás tak jsem se naučil vypnout SS.