masar píše:A tak jsi jim vysvětlil, že je potřebuješ k identifikaci se stávající databází, které nejsi správcem?

Poslední inovace Rajčete se moc nepodařila, vlastně je to pořád horší, ale snažím se to nějak "zažít" ale proč zrušili označení fotek, to jsem nepobral,
vždy to tam bylo. Dávám sem celý text emailu, alespoń uvidíte jestli jsem to popsal tak aby to bylo k pochopení:-)
Dobrý den,
pořádám akce, kde se sejde třeba 100 účastníků. Každý kdo fotí a dává fotky na Rajče nejdříve vybere fotky které dle svého uvážení stojí za zveřejnění. Poté si navzájem prohlédneme fotky a buďto souhlas a nebo např: DSCN 3258 má nevhodné pozadí-smazat, v DSCN3261 jsou tomu chlapovi vidět plomby smazat, Karel Vomáčka si nepřeje aby byl na fotce DSCN3269- smazat. DSCN3275 je úchvatná, pošli mi ji prosím v plném rozlišení. A každý, který se akce zúčastní má možnost požádat o smazání své fotky, pokud se mu nelíbí (vždy vyhovíme) ale rozhovor typu myslíš tu ve druhém řádku tu třetí? Ne, tu druhou ve třetím řádku. Tu jak jsi ohnutý trochu, nebo tu kde jsi ohnutý víc. Prostě neštěstí:-( Přitom by stačilo tak málo " smaž mě prosít DSCN3299"
-Nevím, proč by tam nemohl být původní název fotky jak v náhledech náhledech pod fotografií, tak i u samostatné fotografie. Původní verze neměla chybu.
-Snad se mi to podařilo vysvětlit.