Aktivní anténa
Moderátor: Moderátoři
Aktivní anténa
Jinak DPS se spoustou pasivních součástek, dodatečně mně mrazilo, když jsem viděl provedení síťového zdroje pár milimetrů od výstupu do TVP.
Dal bych sem foto, ale další čínský výrobek, mobil HUAWEI "nemluví" s počítačem s W10.
Třeba ji má, či dokonce zná, i někdo jiný.
EDIT: OT příspěvky o spojení mobilu s počítačem jsem přesunul do samostatného vlákna.
Podařilo se mu je vyreklamovat a místo nich dostal za ně takové nepatrně menší anténní ventilátory, s takovou krátkou a tenkou síťovou šňůrou. Někteří zákazníci mu je vraceli s tím, že nefungují, tak mě poprosil, jestli bych na ně nekouknul - uvnitř byl jen poťák, omezovací rezistor s diodou, tuším, že tam nebyl ani plošňák. Tak jsem mu řekl, že tam není co opravovat...
houmr píše:Cca před 15 lety jeden prodejce v Budějovicích také ve vietnamské tržnici nakoupil několik desítek anténních "ventilátorů"
Vida! A jsme doma! Uvedena přesně značka, typ, chybí jen číslo paragonu.
Ale vážně, prohledal jsem bordel v garáži, ale bohužel už nic nenašel. Vsadím se, že to ani žádný štítek nemělo. Koupil jsem to přes AUKRO u jednoho týpka, co má pod Palmovkou na Praze 8 prosperující bazar, ale má i nové věci. DPS mám, až zvládnu práci s novým telefonem, tak to sem dám.
Jsem rád, že jsem aspoň zdvihl sebevědomí lidem, co to s telefony umí. Já zase umím porodit krávu a oni ne.
Jenže je to pokojová anténa.
Nač je tam teda všecek ten cirkus okolo? Pro ty ledky??
Nemělo to sloužit jen jako napáječ a výhybka, třeba pro jiný model?
Na mě to dělá dojem, že tam někdo prostě zapomněl trand dát, nebo zjistil, že je u nás silnej signál, tak ho netřeba.
A už nestálo za to demontovat ten cirkus, bo stejně nemá žádnou hodnotu.
Podobný ukrutnosti se daly vidět i v polských sítech, ale tam jeden jakýsi trand byl. Tady takových "výrobků" bylo..včetně síťových adaptérů s kondenzátory místo traf. Jedno napětí a podezřele nízká váha, byly u čongů.