Magneťák Condor ako zberateľský kus?
Moderátor: Moderátoři
- elektrosvit
Jo a jinak někde jsem čet, že DDR dodávalo snad jen DPS, a proto jsou samosloupávací
Plus asi v rádiu budou nějaké DDR-šváby (DDR-schwäbe).
Mně to elektronické řešení náhodou příjde zajímavé. Např. pokud by v tom bylo ovládání spešl zákaznickým IO, a ten se podělal, jednoduše to neopravím, že. Jen co mi na tom vadí, je, že snímací zesilovač šumí - kdyby šuměl aspoň nějak normálně, ale on tak hnusně řezavě syčí, fuj.
Pak regulace basů a fyzio má nevhodný průběh. Když se zapne fce intim, celkem se to ale dá.
Funkce Spare je tam podle mě k lejnu. Navíc to odmůstkování MBAček způsobí dělovou ránu do repráků, to je nedomyšlené.
Asi by se daly najít i spousty dalších mušek, ale přes to přese všechno je to krásný kousek.
Kdybych Condora už neměl, a nebyl bych takový opravátorský typ, za repasovaného Condora v pěkném stavu bych klidně 3-4K dal.
Neboť počítat s tím, že ceny těchto věcí na volném trhu budou s časem klesat, se určitě nedá. Ba naopak.
Jinak pokud člověk nespěchá a nemusí to mít hned, může se mu časem poštěstit, že někdo v jeho okolí, nějaký kolega, známý, něco takového doma vyloví a za flaštičku se toho rád zbaví.
- elektrosvit
Osmdesat píše:No nevím, vy co tady žehráte na poruchovost Condora,....
Plne súhlasím s Tebou, čo si tu opísal. Bola to vtedajšia doba. Vtedajšie npr. AIWY, SHARPY, ktoré boli vtedy dosť rozšírené, kde sú.... Tam, ako Tesla Condor, možno ešte horšie. Poruchovosť? Ak by bolo u nás tisíc majiteľov Condora a tisíc majiteľov Aiwa, tisíc Sharp a tisíc Sony, tak tá poruchovosť by isto nevyšla tak katastrofálne...Minimálne, Aiwa by dopadla horšie v spoľahlivosti. Keby sa to porovnalo v cenovej kategorii aj v rámci SKUTOČNÝCH parametrov, tak to by mnohí súčasní mladí ozaj zažili ten bulvárny žvást : ,,z toho vám padne sánka"... V skutočných parametroch by možno Condor vyhral. Len tu je problém, že v dokumetácii sa citovali iba parametre normy, ktoré stroj splňuje. Nie skutočné, ktoré ich prekračovali. A to bol problém ak pri gramcoch, kotúčakoch.
- Monogatari
- Přílohy
-
Tesla Condor vnitřek.JPG- (276.31 KiB) Staženo 143 x
Mysteri: žádný světový výrobce (Sony, Aiwa, Sharp...) nevyráběl na 30 let použivání přistroje, přišel by zakrátko nabuben, kontraproduktivní. destroy after first trouble.
Jasné, asi najmenej vídaný je ten červený Condor, ale to mi príde také...hm ako by som to povedal...ako magneťák kúpený na vietnamskej tržnici určený deťom do izby.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Barevné varianty: http://oldradio.cz/tsk304.htm
Bylo jich ale asi víc. Měl jsem prvního Condora, co byl stříbrný a měl i stříbrné knoflíky. Nyní mám stříbrného s černými knoflíky. Zda je to původní, nevím. Ale asi jo.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
https://elektro.bazos.cz/inzerat/119455659/tesla.php