Kvalitní křovinořez?
Moderátor: Moderátoři
OLeomac právě s motorem Honda 4takt . Takže co bylo špatně :
ergonomie, slabá trubka co v ní běhá náhon, kšandy a to nejdůležitější
motor neměl VÝKON ! Zhruba po 10 min. provozu úplně ztrácel výkon.
Tak jsem ten bazmek prodal a nyní mám Husqarnu 1,6 KW dvoutakt
a spokojenost ....
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
Zlákala mne reklama Mountfieldu, že teď mají snížené ceny, hodil jsem tam oko, pořád mimo mou představivost.
Behemot píše:Mi doporučili tudletu hranatou strunu s mletým hliníkem, fakt je výrazně pevnější, než obyč nylonovka....
Odkaz by nebyl (případně typové označení a prodejce)?
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
Normální auto už pomalu koupit nejde, Zetor taky příští rok zavírá motorárnu, protože už to nedává, sem zvědavej, kdy dojde na drobnou zahradní techniku.
Behemot píše:Jj a pak to odnesem my, normální lidi, co si budem chtít koupit jednu kvalitní jednoduchou věc navždy...
A kdo ti v tom brani?
Jen k cene te sracky z kauflandu musis pripsat nulu, napr zde https://www.husqvarna.com/cz/vyrobky/kr ... 966628901/
Ale to bude zas reci o nenazrancich kdyz v kaufu to maj za desetinu...
Nevím, co ty dva spolky mají společnýho ale já mám kalovku s elektronikou na snímání hladiny taky Gardena a když jsem odloupl štítek tak zase Husqvarna. Koupeno za pražskejch povodních kdy byl docela problém nějaký čerpadlo koupit.
Oboje maká dodnes.
Zajímavý je, že od tý Gardeny to bylo o cca 1/4 levnější než origo Husqvarna.
Takže i kvalitní strojek se dá koupit pod podivným "výrobcem". Pochybuju, že kolem roku 2000 sem už rejžák valil pajcy ve velkým a navíc v různým segmentu.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Horsi je to u vyslovene spotrebky urcene vyhradne pro "normalni lidi". Kdyz vetsinovy zakaznik jede po sleve jak nadrzeny pes po fene a s letakem prilepenym na nose nekouka napravo nalevo, tezko obvinovat vyrobce ze jim prizpusobili cenou i kvalitou nabidku televizi, lednicek, pracek apod. tedy segmentu ktery vyslovene profici nepouzivaji, pripadne maji sve prumyslove kategorie techto veci.