Předem děkuji za odpovědi.
Vysavač ETA 1418 Junior
Moderátor: Moderátoři
Vysavač ETA 1418 Junior
Předem děkuji za odpovědi.
Největší sranda je když vám prodavač v Datartu řekne, že roboty Gratus se vyrábějí v Česku. Asi má hp tronic dobrýho školitele který to naleje prodavačům do hlavy.
- jirka5
Když "český" vysavač, tak zkus některý model od Isolit-Bravo, ti mají aspoň svoji podnikovou zkušebnu, kde každý výrobek testují, než ho začnou dovážet.
Roboty Gratus nejenže se u nás nevyrábějí, ale občas je možno je koupit v Německu pod jinou značkou a podstatně levněji než u nás.
ED: akorat jsem zapomnel: eta za ty kramy chce klidne i 15 tacu kdezto sencor tak tretinu
Dnešní portfolio je naleštěná bída (prodávaná i pod známými zančkami) a popravdě zrovna na Sencor mám kopřivku, kdykoliv sem od nich dostal něco na stůl, jen sem se s tím trápil a kroutil hlavou jak to vůbec mohlo někdy fungovat. Ta značka mi nesmí do rodiny.
Ani nevím, co třeba dnes vybrat do kuchyně za takové ty malé "pomocníky" Dost často beru v lidlu se zárukou 3let. V tom prodlouženém intervalu se ukazuje, jak moc je to uděláno na krev.. Teď mám kreditku od ČSOB, kde je záruka poskytnutá o rok delší (krytá tou kreditkou). Vyřizoval sem hlavně skrze Tv (a T2 settoboxy) o které píšu kdesi ve vláknu..
BTW:
Svého času, když jsem ještě pracoval jsem se pokoušel vytipovat otočný síťový přepínač "tak akorát" do jednoho našeho výrobku, vzpomněl jsem si, že něco takového se používalo do ručních šlehačů. Tak jsem volal do Ety, jestli bych se nedozvěděl něco bližšího a dozvěděl jsem se, že už je (tehdy bylo) všechno z Číny.
Taky jsem rok pracoval v jedné firmě, jezdily tam kontejnery z Tchai-wanu s počítačovými komponenty, tady se na to vrhli agenturníci, většinou Slováci, smontovali z toho počítače, nalepili na ně cedulky Hewlett - Packard a Assembly in Czech Republic, naložilo se to do kontejnerů a vyváželo na Západ
Yarda1: Ano chci ho někde sehnat na bazaru. Na zběrném dvoře mi na 100% nic odnést nedovolí.
mi-ro: Jestli se nepletu tak okolo roku 2000 ETA ještě vyráběla České výrobky. Ale nebyl jsem si jistý zrovna tímto vysavačem na který jsem se ptal.
jirka5: Na vytápění promrzlé chalupy by se docela hodil.
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
I když, jak už jsem psal v jiném vláknu, tak vzhledem k pořizovací ceně vydrží vlastně déle, než ty vychvalované ze socíku.
Ale jak vidím, to ty asi nikdy nepochopíš.
U většiny lidí není hlavní problém, že by měli nízké příjmy, ale nedokáží rozlišit zbytné a nezbytné věci. Chtějí všechno a to ještě hned.
A vůbec o zatracování china já nepíši , naopak roky sem píši , co jste si objednali , to máte .
A hlavně bod b CE nezaručuje trvanlivost věci . A to jste tady natvrdlí s koblihou spíš vy .