Koupě VAGu z číny
Moderátor: Moderátoři
Dle popisu mám verzi VCDS HEX V2, 17.8.1 EN, 17.1.3 CZ, po nainstalování mě to bezproblémově fungovalo, použil jsem celkem max 10x na různých starších autech. Minulý měsíc jsem to připojil k VW r.v.2014 a tam mi poprvé nastaly problémy s výpadky spojení "kabel-auto" během komunikace, přesto opakovanými pokusy šlo udělat to co jsem potřeboval. Tento týden jsem měl připojené další auto, opět s těmi výpadky spojení, ale šlo s tím pracovat.
Zkusil jsem tedy znovu instalovat sw dodaný s kabelem a od té doby je kabel nefunkční. SW jakoby funguje ale při testech se kabel tváří jakoby nebyl připojen k vozidlu - viz přílohy.
Taky původně když kabel fungoval tak byl v info o programu status licence "aktivní", teď je tam buď "neaktivován" nebo "nelze testovat" (je to vidět v přílohách vag 5, vag 6).
Nevím kde je problém - myslím si že buď dělám něco blbě při instalaci/aktivaci, nebo je ten kabel vadný.
Jsem rozhodnutý objednat si další exemplář z Chiny a chtěl bych požádat někoho kdo to používá o nějaké doporučení který konkrétně objednat protože těch variant je mnoho, díky
sr71 píše:Asi se přikláním k tomu že mi ten kabel postupně odešel do křemíkového nebe z nějakých jiných důvodů - preventivně jsem i interface rozdělal, propájel a proměřil propojení na kontakty OBD konektoru ale nic se tím nezměnilo
Objednal jsem tedy kabel nový a ten mi funguje, mám jen kontrolní otázku - v tom sw VCDS je položka "ostatní značky" pro omezenou diagnostiku nekoncernových vozů, v minulosti jsem to testoval na Oplu a s tím to šlo, dnes jsem chtěl pro zajímavost zkusit Citroen (ročník 2003) a napsalo mi to že je vozidlo nekompatibilní s OBD.... Co ty Citroeny tedy používají?
sr71 píše:sr71 píše:Asi se přikláním k tomu že mi ten kabel postupně odešel do křemíkového nebe z nějakých jiných důvodů - preventivně jsem i interface rozdělal, propájel a proměřil propojení na kontakty OBD konektoru ale nic se tím nezměnilo
Objednal jsem tedy kabel nový a ten mi funguje, mám jen kontrolní otázku - v tom sw VCDS je položka "ostatní značky" pro omezenou diagnostiku nekoncernových vozů, v minulosti jsem to testoval na Oplu a s tím to šlo, dnes jsem chtěl pro zajímavost zkusit Citroen (ročník 2003) a napsalo mi to že je vozidlo nekompatibilní s OBD.... Co ty Citroeny tedy používají?
Čest práci,
Plánuju ho taky koupit, ale vyhodit 700,- s vědomím, že mi to možná taky odejde, mě děsí! Jaký s tím máš teď zkušenosti? Netušíš, proč tamten kus ti odešel? Podařilo se ti ho nějak vyreklamovat?