Další čínský ksindl

Vše o nekvalitním materiálu, výrobcích, zboží. Vyslovení vlastního názoru na cokoliv a v mezích slušnosti není nijak v rozporu se zákony této země ani Pravidly EB. Vše ostatní jde automaticky směr koš.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
sinclair

#121 Příspěvek od sinclair »

PC byl sice nový, ale nekompletní, jen desktop a monitor.
Že jsem použil, co jsem použil bylo dáno tím, že už tehdy byla v oblasti "výběru" příslušenství situace, co často kritizuju.
Na výběr byl na zlínsku šunt, anebo šunt. Potřeboval jsem to rozběhnout co nejdřív, tak jsem za pár stokorun koupil šunt Genius s tím, že ho snadno vyhodím, když se posere, což se samozřejmě stalo.
Potisk klávesnice začal mizet už po roce, za pár měsíců byl zlámaný kablík myši.
Časem jsem příslušenství, které k té sestavě původně patřilo, sehnal. Od té doby, přes 12 let celá sestava, se dvěma externími zvukovkami Sabine a Creative, chodí perfektně.
Jednou ročně vyfučím prach, všecky 3 ventilátory jsou původní a tiché.
Ani s XP Pro nejsou problémy. Nepadá to, neseká se to, je to mnohem hbitější, než ségřiny W10. Co potřebuju, tak to si v pohodě přečtu, prohlédnu či přehraju, připojení čehokoliv dodnes bez problému.
keemo

#122 Příspěvek od keemo »

kejki píše:Malá odbočka - svislá myš z aliexpresu, je to úplná blbost?
Tady je výběr pro leváky nula a Logitech je sice fajn, ale mrňavej.

Doma mam tuhle a ujde: https://www.aliexpress.com/item/3291805 ... 4c4dQLyBb7
tady je pod jinou znackou: https://www.conrad.cz/opticka-wi-fi-mys ... a.k1611747
Do prace jsem si asi pred rokem a pul poridil: https://www.ergo-product.cz/perixx-518- ... eft-11410/ tehda jeste za drahych 1300... jinak sortiment se jim krapet rozrostl a ceny sly dolu.
Naposledy upravil(a) keemo dne 24 kvě 2020, 10:23, celkem upraveno 1 x.
Michal22

#123 Příspěvek od Michal22 »

Jen tak pro zasmání - v jiném vlákně se řeší BT moduly.
Je tam link na ebay, tam jsem našel toto: BT module.
A strašně me rozsemálo, že si číňan dal tu práci s popisem, snaží se prodat, ale na produktový obrázek použije kus s rozmáčknutým elytem v popředí :D
Přílohy
BT.jpg
BT.jpg
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
rnbw

#124 Příspěvek od rnbw »

Mozno to maju vsetky kusy :D
sinclair

#125 Příspěvek od sinclair »

Na tom je vidět, kolik číňanovi asi záleží na tom, co prodává a kolik mu záleží na zákazníkovi.
Na jiné fotce jiného modulu z ebay zas nebyla zaletovaná celá jedna strana velkého švába. To nevadí, pošlem jiný..:D
Celeron

#126 Příspěvek od Celeron »

Vy tomu vůbec nerozumíte, to je nový způsob zalisování a zatěsnění gumový vývodky aby nevysychal elektrolyt. :wink:
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
ok1hga

#127 Příspěvek od ok1hga »

Celeron píše:Vy tomu vůbec nerozumíte, to je nový způsob zalisování a zatěsnění gumový vývodky

jj, ještě se máme hodně co učit . . . :wink:
kejki

#128 Příspěvek od kejki »

keemo díky.
pepik9

#129 Příspěvek od pepik9 »

Za šmejdem se nemusí až do Asie. Struhadlo na řepu z konzervovýho plechu nic moc nestrouhalo.
Přílohy
Struhadlo.jpg
Struhadlo.jpg
PotPalo

#130 Příspěvek od PotPalo »

S obrázkami u číňana je to tak, že schválne odfotí najhorší kus s nejakou vadou, s rozmazaným textom, krivými súčiastkami, a už som videl aj s prepálenou SMD diódou, bola v nej dierka. :D Ono totiž nie všetky kusy sú prvá trieda, a keď niekto dostane druhú, sťažoval by sa, že na obrázku to bolo lepšie. Takto je na obrázku druhá trieda, a nikto sa nesťažuje, keď dostane prvú, že na obrázku to vyzeralo horšie. :wink:

Stúhadlo. Máme asi 30 rokov také to ihlanovité značky tuším MARS. Ošúchané, skoro tupé, opravované odpadnuté držadlo, ale takmer nehrdzavie, je slušne pozinkované. V dnešnej dobe som kúpil rovnaké nové (teda skoro rovnaké, otvory majú iný profil), a za ani nie dva roky vyzerá omnoho horšie ako to 30 ročné, hrdzavé je až-až, skoro na vyhodenie. Inu moderná kvalita.
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
rnbw

#131 Příspěvek od rnbw »

Tento problem riesi nerezove struhadlo.
dred

#132 Příspěvek od dred »

Také strúhadlo sme mali (pred 40-50 rokmi) ... nepamätám si, že by niekedy nebolo hrdzavé :lol:
..Kvičkovia mali aspoň prísun železa navyše...
PotPalo

#133 Příspěvek od PotPalo »

Máme aj nerezové, ale to už má iný, horší tvar, pri čistení do neho nevopchám dobre ruku, je tenšie.
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
Achab

#134 Příspěvek od Achab »

Dnes jsem viděl za výlohou černou klávesnici Hyundai, je tam asi 1-2 roky jako dekorace. Jak na ni celý den praží slunce, celá se zdeformovala. Na okraji poličky dokonce plast "přetekl" asi 2-3 cm dolů přes hranu. Proti tomu monitor stejného designu, stojící vedle, nějak viditelně neutrpěl.
Odpovědět

Zpět na „"Čínský" a jiný šmejd“