Tak mi vodpálili vrtačku

Vše o nekvalitním materiálu, výrobcích, zboží. Vyslovení vlastního názoru na cokoliv a v mezích slušnosti není nijak v rozporu se zákony této země ani Pravidly EB. Vše ostatní jde automaticky směr koš.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Behemot
Doporučuje se dohled moderátorů
Kontaktovat uživatele:

Tak mi vodpálili vrtačku

#1 Příspěvek od Behemot »

Pučíte architektovi akunu a za chvílu přídou, že se z ní začlo kouřit.

Boš GSR (nebo tak něco) 14,4 V Professional :roll:

Podle toho jak byl eště teplej ten repasovanej akumulátor, tak to bylo jasný, měli tam s panasonicovejma 2,5Ahodinovkama. Sem měl za to, že todle se děje čínskejm šmejdům z marketu, že shoří motor dyž se tam dají výkonnější kadmiofky, očividně ne jen těm.

Je samozřejmě fakt, že kdybych s tím dělal já, tak zaprvý ty hranoly toho dřevoregálu co stavěli předvrtávám už jen z toho důvodu, že ten moment nebude tak šílenej a nebude se tolik zatěžovat vrtačka, akumulátory ani bity, a zřejmě bych si všiml, že je motor zahřátej jak sviňa.

Ale stejně, hraje si to na profesyjonál, tak by to mělo zvládat těžkou práci tak nějak stylem výměna akumulátoru jeden za druhým, ne? :evil:
MiraSt

#2 Příspěvek od MiraSt »

Chce se mi říct, že půjčky chodí s pláčem, ale tady to asi neplatí když to mělo něco vydržet. Ale jak správně podotknul pisatel, nejprve se předvrtává. Takže asi nejsem s tím příslovím daleko pravdě.
Posílal jsem elektřinu horníkům. Už dofárali. Důl Staříč - Paskov. Demolice běží naplno.
Behemot
Doporučuje se dohled moderátorů
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Behemot »

Nj, zase sem zapomněl, že nářadí, ženy, auta a podobný věci se nepučují :(

No co, jim to naúčtuju, akorát si nejsem jistej jak. Akuna s jedním akumulátorem KO mě stála na trhu 500. Za nějakejch 15 kil (bajvoko, nevim už, je to stejně mínus burešovný) sem si nechal zrepasovat ten KO, kterej mi je bez vrtačky k hovnu, ale zas ho nerozbili, funguje žejo :lol:

No zkusim mrknout po bazarech, esli nenajdu stejnou, že bych vyměnil jen vrtnu :idea:
witt

#4 Příspěvek od witt »

Já si myslím, že problém je v tom, že se příliš zveličuje rozdíl mezi nářadím "z obchodu s potravinam" a tím tzv. "profi". Obě kategorie v posledních pár letech udělali mocný pokrok, aby se přiblížily.

Mimo jiné mi taky v akuvrtačce Bosch zdechnul motor (respektive motorek). Nový vyšel na 600-700, už si přesně nepamatuju.
petrfilipi

#5 Příspěvek od petrfilipi »

Všechno jednou odejde. V práci bezuhlíková vrtačka Milwaukee po 18 měsících. Proto už nářadí nepůjčuji. Posledně přišli sousedi, zdali bych jim nepůjčil kompresor, že si chtějí nastříkat auto. Prostě ne. Já náhodou koupil jednopíst Orlíka za 500, chodí krásně, nežere olej a už vidím, jak ho šetří a nepřetěžují a nechávají ho odpočnout. Nakakat. Na silvestra přišla mládež, že by si chtěli zahrát pingpong na mém stole, pro který jsem jel 150km a sháněl jsem ho přes rok. Že stál 5.000 není ani tak podstatné, spíš mi vadí ten čas, který jsem s tím strávil a přišel by vniveč. A abych koukal, jak na stůl pokládají lahváče a souloží na něm, tak to ne, to raději budu za svini. Málokdo vrátí nářadí aspoň ve stejném stavu, v jakém si ho vypůjčil.

PF
witt

#6 Příspěvek od witt »

a to já bych se možná chvíli na to souložení koukal :-)
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Hubert_79 »

Ne nadarmo se říká, že chceš-li se něčeho zbavit, tak to půjč...
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od ZdenekHQ »

Ještě se nepůjčují sekačky na trávu (popř. křovinořezy). Taky se vrací ve "skvělým" stavu...
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
sinclair

#9 Příspěvek od sinclair »

Taktak. Baba, fajfka, Avomet, vrtací kladivo a nabíječka na auto se prostě nepučujou :D

Je hrozně těžký mlčet, když šikovný dcerce půjčím čistý, v kufříku i s vrtáky a hmoždinkami/vruty pěkně uložený profi vrtací kladivo Bosch.
Ona ho před vrácením samozřejmě mokrým hadrem ani náhodou nepřetře od bordelu z vrtání do stropu...A zmuchlá 5m kabel do kufru tak, že se dodnes nenarovnal...I s dětma je to těžký...
MiraSt

#10 Příspěvek od MiraSt »

sinclair píše:.....vrtací kladivo.....
Tak, tak. Půjčil jsem a vrátilo se s očesanými zuby kdy dotyčný nechal točítko pro zařazení vrtání v mezipoloze. Ale už je na pravdě boží. Odešlo zbíjení a nedalo se to opravit.
Posílal jsem elektřinu horníkům. Už dofárali. Důl Staříč - Paskov. Demolice běží naplno.
vofo

#11 Příspěvek od vofo »

Jo jo, když moji synci byli mladí, byl to přímo horor když chtěli kutit s mým nářadím....a ten borde-l v dílně co po nich zbyl raději nepopisovat.....
Naštěstí už dospěli a pořídili si své.......
V této republice je hodně věcí na zlepšení i ta Nutella není to co má být.
petrfilipi

#12 Příspěvek od petrfilipi »

Stavební laser se mi vrátili s vyteklými bateriemi (i přes upozornění, ať baterie po použití vyndají).
Pistole na pěnu se mi vrátila bez ochranné čepičky, špičku ztratili. Tak to omotali izolačkou. Pistole byla opravdu zahnojená jako sviňa.
U svářečky jsem je opravdu upozorňoval, že má rozběh a že přepínačem musí otočit postupně o dvě polohy. Houby - chvíli svářeli přes rozběhové odpory 15R/50W, až se odpory rozletěly po celé svářečce.
Hasičům jsem půjčil flexu Hilti 230. Vrátili ji s ohnutou hřídelky stopky kotouče, asi to tlačítko na hlavě brusky někdo použil na zastavení.

PF
MiraSt

#13 Příspěvek od MiraSt »

Já půjčil 300A Triodynu a vrátila se mi.... v pořádku! :o
rnbw

#14 Příspěvek od rnbw »

Niektori ludia maju uzasnu schopnost za 10 minut znicit nieco, co roky predtym bez problemov fungovalo a este roky fungovat mohlo. Casto aj veci, ktore su povazovane za neznicitelne.
vofo

#15 Příspěvek od vofo »

Manuální zručnost se z národa vytrácí, zato se zvyšuje ohebnost palce na klábosnici mobilu.....
Pozorovat některé jak zručně pracují s nářadím,chce fakt morální sílu...
V této republice je hodně věcí na zlepšení i ta Nutella není to co má být.
Odpovědět

Zpět na „"Čínský" a jiný šmejd“