Tak mi vodpálili vrtačku
Moderátor: Moderátoři
A znáte to,když si půjčíte měřák, kterej je drahej a dáváte si majzla tak v tom stresu z toho že máte drahou a nedostupnou věc se z hlediska uplatnění parkinsonových zákonů vždy něco vy-sere.
Z těchto důvodů je lepší si to půjčit s celou majitelovou osobou a jako protislužbu nabídnout zase svou osobu v něčem jiným.
Nehraju si na servismana své Toyoty,když má úroveň končí u servisování Favorita a na oplátku mohu svému lékaři vozu předat svou osobu s měřáky pro hledání nejlepší polohy pro příjem DVB T2 a podobně. Doba pokročila a kouzelní všeumělové vetšinou také vše do-jebou.
A kutilmile - nelituju tě
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Pak vezmete ten jeho měřák do ruky, baterka má poloviční napětí a ten symbol vybité baterky mu tam svítí jak okurka z Černobylu....
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Ten zoufalec ho v na vstupu vodpálil při měření rozkladů ve své televizi.
Pak z něj vylezlo,že dosud používal MB 370. Naštěstí byl vlastníkem pojistky na blbost ,takže ho ta sranda stála jen spoluúčast při plnění pojistné smlouvy.
Od té doby jsem zahořkl a stal se ze mne sobec...chceš měřit tak si kup vlastní...ono rozebírat měřící věž z různejch měřáků kvůli nějákýmu všeumělovi mne fakt už přešlo....
Tento žlutý exemplář jsem koupil kdysi ještě v elektrooddělení bývalého Carrefouru za 199,-Kč. Ukazuje na všech skromných rozsazích prakticky totéž, co Fluke 87-IV, s fakt minimální chybou
Jako příručák na změření baterek, nebo nepřerušenýho obvodu /či probitýho přechodu trandu/ poslouží velmi dobře..
Ten černý Solid RE-830B, to byl echtovní sráč. Nedostat ho darem..
Je mnohem horší i vnitřním provedením, než ten starý žlutý. Šest odporů jsem tam měnil a šteloval tak dlouho, než to aspoň na 1% od Fluka ukazovalo, co mělo..
A kutilmile - nelituju tě
Okrem poistky prudoveho rozsahu tam nie je ziadna ochrana, takze blbec to znici velmi lahko. Drahe kvalitne multimetre su viac blbuvzdorne - lenze poriadny blbec je schopny znicit uplne vsetko...
Většinou se to nechá na proudovým rozsahu a šup s tím měřit napětí v zásuvce..
Většinou tam vyhoří vstupní dělič ,hlavně R1 9,9 kOhm při prepnutí na rozsah 10A je poté při měření napětí v zásuvce konečná. pro toto zobrazvadlo....
A hlavně ,když je kupujeme ve velkém na firmu, myslím UNI 33D, tak ta sranda stojí cca 170 Kč..no nekupte to, dyk je to levnější jak výkonovej vysokonapětovej FET...
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
sinclair píše:…
Děláte ai bedny do požáru?