Elektrónkový zosik, výber zapojenia.
Moderátor: Moderátoři
Co ten výrobce, vzkazy nechávat za uvolněným plechem na horkovodním potrubí na Hlavním vlakovém nádraží v Praze ?
masar píše:Parametrem je přece ten zvuk - hladkej, kulatej, měkkej, nekostičkovanej (pardon - zrnitej) - na co přístroje - to slyším, ne?
Jasně, že to je slyšet: zrovna minulý týden jsem tu repasoval stereofonní rádiokazeťák Superscope z konce sedmdesátých let (přenosný, ale větší, než dnešní mikrověže i s repráky).
Zkouším, jak v tom kazeta hraje, najednou koukám, můj skoro dvouletý vnuk jde s tužkou podle zdi a kreslí frekvenční charakteristiku. Tam, kde začala padat strměji, padl taky. Jenže, než mi došlo, že dělal plotter, vzal jsem Primalex a přemaloval to.
Mohl jsem si ušetřit čas strávený měřením a nastavováním předmagnetizace.
Sendyx píše:Mínil jsem tu fotku na stránkách. Jako kvalitní konektory to nevypadá.
Jo to jsou ty super cinche za 4Kc.
to trioda: s tema kablama ses taky moc nevytah...tyhle lisovany zality cinche nejsou nic extra...kdybych mel zes za 10 litru, tak tam dam neco kvalitnejsiho, ale k tem konektorum jsou to adekvatni kabely, proto tam asi jsou (aby to maslo bylo pekne hladky, tupy a zrni aby bylo maly...sry to v ty zavorce jsem si nemoh odpustit...neber to ve zlem