Nové vydání WIN 10, verze 2004 k dispozici
Moderátor: Moderátoři
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Edit: Upgrade Vista - 7 - 10 (ještě to mohli vzít přes osmičky) zavání masochismem. Já upgradoval asi dva týdny starou instalaci 7 plus SP1. Navíc to PC nemá od Dell oficiálně podporu pro Win 10, ale všechno funguje. Jen grafiku jsem přeinstalovával origo driverem od nVidie, s tím MS to fungovalo, ale ne na 100%, třeba to nesnižovalo frekvence čipu a pamětí když to nic nedělalo.
Ja si kolikrat rikam, ze vyvojari v MS maji snad povinnost kazdych 150 radku kodu vlozit neco jako sleep(500)
rnbw: vsechno ti funguje? Nevsiml sis obcasnyho lagu? Trochu me to prijde, jakoby obcas cekal na "roztoceni disku" - je to na SSD. Pred upgradem to urcite nedelalo
PixelOrgy: Je tam klasicky disk. Je to asi pomalsie ako predtym (1909), ale co by sme chceli od M$... Mam este jedno identicke PC, tak skusim porovnat "pred" a "po".
Hubert_79 píše:Funguje, lagy jsem nezaznamenal; mám sice klasiku HDD, ale nic nového jsem nezaznamenal. Jediné "lagy" jsou, když chci něco zobrazit z druhého (fyzického) disku, sekundu, dvě trvá, než ho to roztočí. Ale tohle se dělo i na Win 7.
Jojo, to je uspora napajeni, vypina necinny disky, jde to zrusit a disk se toci porad...
Ja mel zrovna relativne cistej system, kdyz jsem ten patch instaloval, a to PC je pomerne dost svizny s hromadou RAM, takze ty lagy jsou fakt po tom upgradu.. Jeste zkusim odinstalovat zvukovku, ktera je fakt stara a (kupodivu) me funguje se starym driverem uz mnoho let(posledni byl pro Vistu) doted.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele: