Věk uživatelů, přízeň, bejvalky a vůbec... (HP, přejm.)
Moderátor: Moderátoři
Vidím, že musím vysvětlit: S Hubertovým dovětkemCeleron píše:Co má Clouseau společnýho s jednohubkama?
jsem si vzpomněl na anabázi jednoho slavného smolaře, popsanou ve zmíněném filmu (Clouseau je jiný příběh). Velká část tohoto bestselleru je věnována snaze najít a použít hostitelův WC...ale to se musí vidět.Hubert_79 píše:...Další kapitolou je někde jít na hajzl...
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
nikde ani ze slušnosti nejez vše, co nabídnou ti´,
hlavně zelenavé klobásky,
odpadnou ti mnohé otázky...
Jan Křtitel Novák: Klobáska.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Já mám tréning z EB, mě snad sestřelí jen kulovej blesk, ale ty běžný rodinný zvládám...
"Chceš pivo? Ale my máme jen Starobrno, to nepiješ. Ano, to nepiju, díky, nechci." A v mailu "Prý máme hnusný pivo...." To jsem nikdy neřekl. No, ve frontě byl určitě ještě Ambrosius za 4.90Kč... "A příště, až k nám půjdeš, tak si umyj vlasy.." Pravda, od koupele a návštěvy uplynulo celých 12 hodin...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem ještě byl s bývalkou, tak jsem v terminálním stádiu manželství na rodinné oslavy nechodil; mohli mě vesele pomlouvat celou oslavu a nečekat, až půjdu na cigáro. Pohádat se taky zvládli sami. Ani jsem se nenamáhal vymýšlet výmluvu, proč tam nejsem; to jsem nechal na manželce.
péčko máš recht , mně knedlíky se švestkama baby uvařej a oni ať si trhnou . taky furt kecy o červech . Tedy když jsem dělával třešňové víno , tak se kluci shromáždili pod zátkou , tak jsem je odlil , nó .