Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Tento topic je pouze pro osoby 18 až 110 let věku. Mám el. cigaretu pico mini. Co mě nechutnalo tak příchutě tabáku. Nějaké jsem si koupil, dostal a ne. Jako další ne je skořice a vanilka. Asi moc výrazné nebo co, nejede mě přitom vanilku a skořici já rád. Pak meruňka, ty mám rád ale tu se nepovedla. Obecně příchuť kde je na pozadí cítit mentol mě nejede. V trafice jsem narazil na ecigarety Vype ePen 3 a náplň mix lesní směs, ta voní už z dálky a chuť je parádní. Jako perfekt co jsem testnul v pico mini je jahoda, ještě lepší je lesní jahoda, pak nějaký mis made in usa-prý ale ta lesní směs pro vype cigo, to je mazec. Samotný hw mají v akci za 50kč ale dvě náplně v souhrnu 4ml stojí 149 kč a na to jim házím bobek. Co vaše chuťové orgie, co chutná a co je brr
ja som skusil vselijake, ale skoncil som pri klasike: prichut american blend.
tie vselijake sladke ovocne su hnus, este ako tak bol v pohode zeleny caj - v lete celkom osviezujuce.
Už devět let si míchám náplně sám.
Časem se mi ustálily pro mě chutnající tabákovky Desert Ship a Virginia, ta ale není pro každého, má specifickou chuť a po namíchání zraje min. měsíc.
Ovocný nemíchám.....