Ovšem je tam ještě jedna záludnost, viz první foto. Ze svazku trčí červený a žlutý drát, na konci spájené, ale nikam nevedou. Zřejmě je to zemní spoj a měl být připojen na přepínač a poťák jakosti. Ty jsou propojené žlutým vodičem, který je připojen i na kryt potenciometru, tudíž zem tam je, ovšem přes kryt přístroje. Je to nějaká oficiálně známá úprava, vylepšení? Když vodič připájím, udělám vlastně dvojí zem...
Nebo je ten poťák měněný? Na netu jsem našel foto vnitřku, a byl tam poťák jiný. Hodnoty ovšem sedí.
Co se týká funkce mostu - s některými součástkami most v pohodě vyvážím v plné citlivosti až skoro k nule, vyvážení je pěkně ostré, i jemný pohyb poťáku jemného vyvážení a převážně jakosti hned vede k tomu, že rafička ihned uhýbá doprava. Ovšem s některýma součástkama, hlavně svitkovýma kondama, most nevyvážím. Pracka je furt hodně vpravo i když mám citlivost hodně staženou. Naladění nějakého minima je velmi plytké, někdy až téméř neznatelné a hodně vpravo, kdybych neznal hodnotu, ani ho nenajdu. Tak by to asi nemělo být, že?
Pak mě ještě udivuje, že v určité poloze ovládacích prvků jede oscilátor do zkratu. To ale není vada, sedí to se schématem, jen mi to prostě přijde zvláštní.
Už se zde nepřehazuje pořadí fotek? Já s tím počítal