Nové vydání WIN 10, verze 2004 k dispozici
Moderátor: Moderátoři
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Taky nevím, v čem spočívá to "není ještě připraven". Na záložním/pokusném PC (plečka s nějakým Dual Core Pentiem a 2 GB) mi to psalo taky. Tak jsem to nainstaloval pomocí toho jejich pomocníka (kde byly fajfky, že jako všechno OK) a bez problému se to nainstalovalo a bez problému to běží.
a nebo
https://answers.microsoft.com/cs-cz/win ... 0a7855335d
Nápověda MS je typu, odpojte z usb portu zařízení a podobný cance.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
DeSade píše:Smaže to veškeré aktualizace?
Ne. Bude to v podstatě jako po čisté instalaci, ale verzi 10.0.xxxxx.yyy budeš mít poslední. Čili to použije aktualizované systémové soubory.
Ona "aktualizace" není (zpravidla) něco navíc, ale aktualizuje to již existující soubory.
Nebo máš na mysli záložní soubory aktualizací? Ty jdou odstranit pomocí "Vyčištění disku".
Jakákoliv manipulace s asociací vydrží jen do restartu. Setkal jste se někdo s takovým chováním?
Nedávno jsem narazil na problém, kdy se AdobeReaderX za cca. 15s sám vypnul, na jiných PC spadl s nějakou hláškou. Pokud jsem rok v datumu přepsal na 2019, tak jel normálně. Výsledek je, že Adobe donutilo uživatele přejít na AdobeReaderDC, alespoň pro mě ve všech ohledech horší.
Zdá se, že jsme odsouzeni již ke stálým problémům, zejména, pokud kvůli některým programům není možné utéci od Windows.