Věk uživatelů, přízeň, bejvalky a vůbec... (HP, přejm.)
Moderátor: Moderátoři
Bylo tady už víc takových dotazů bez určení místa. Mohl jsem to dát zadarmo (lepší než to vyhodit), ale nemám náladu vyslýchat stále někoho, odkud je kdyź není ochoten sám to napsat aspoň do vlákna. Takže nic.
Každému, kdo něco nabízí jen k osobnímu odběru, nebo nabízí nějakou službu, připomínám, že je žádoucí uvést místo nebo více míst. Samozřejmě, pokud nemá reálnou lokalitu uvedenou v profilu.
Znovu se tedy přimlouvám za doplnění místa do profilu, Ta možnost tam je.
Proč? Aby nebylo třeba shánět nějakou tu poštu nebo kurýra, třeba do předmětných konšin jezdí sousedm kámoš, brácha,
Jistě, nee vždy se najde příležitost k převzetí obrazoky u Tábora a její transport do Jičína, nebo šasi ráda Telefunken v Bystřici pod Hostýnem a jeho předání v Kopidlně k další přepravě. Posledně to dokonce dopadlo tak, že jsem ve Zlíně naložil čtyři reprobedny, které se mnou přes Buchlov, Velehrad, Modrou a Lipník dojely do Jičína bez přívlastku. Zde dvě zůstaly a posléze odcestovaly do Nového Bydžova, dvě jsem vezl zpět na Moravu, když jsem mělcestu za Ostravu, předal jsem je na pumpě u Lipníka, aby pak pokračovaly na jeden víkend do Olomouce a pak odtud do Ostravy... o týden později jsem ty bedny mohl dovézt přímo, ale vnější okolostojíčnosti si vyžádaly, abych jel o týden dřív. A taky jsme logistiku zvládli... ale věděli jsme přibližně lokalitu, adresu a telefon jsme si poslali přes SZ a pak už to byla brnkačka.
Ale bydliště v podobě dejme tomu 20km velký oblasti nebo i jen části okresu bych opravdu do profilu nechával uvádět KAŽDÝMU - jde kolikrát třeba i o to, mít možnost osobního kontaktu s někým, kdo nejen poradí po netu, ale sám konkrétně ukáže a předvede, co se dá udělat. Takže ne přesně uvádět "Celetná 16, druhý patro", ale bohatě stačí "Praha - centrum", "Ústeckoorlicko" nebo třeba "na sever od Jeseníka".
A kutilmile - nelituju tě
Kašlu na to, abych se jak blbec ptal, odkudy je. Já ho prodávat nepotřebuji.
NE, hnát všecky tyhle šmejdy sviňským krokem co nejdál od sebe a věřit jen seriózním fin-poradcům, který doporučí někdo dobře známej nebo tobě blízkej - a kdo s těma sráčema není nijak spřáhnutej. A to se hooodně těžko hledá ...
A kutilmile - nelituju tě
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Když někam volám já, tak jo, tak chápu, že třeba chtějí rok narození (nebo čísla za lomítkem v RČ) a podobně; tím naopak chrání mě, aby mým jménem někdo nedělal nějaké kejkle. Ti už moje údaje mají a ověřují, že já jsem já.