Svitavy = náhrada za zrušenou 2denní burzu v Holicích 2020

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
precizek

Svitavy = náhrada za zrušenou 2denní burzu v Holicích 2020

#1 Příspěvek od precizek »

Zdravím všechny. Něco jsem našel ... :)

http://www.hezkyden.cz/radioburzy/svitavy/

http://www.burzasvitavy.cz/#!tab-curriculum

Burza se bude konat za každého počasí.

21.–22. 8. 2020 (pátek + sobota)
místo konání: Plochodrážní stadion, Hálkova 7, Svitavy
ok1hga

#2 Příspěvek od ok1hga »

to vypadá zajímavě . . .
. . . jen jestli se tam sejdou lidi.

https://mapy.cz/s/cuhozupeja
. . . napravo klubovna svitavského radioklubu s anténou na střeše . . .
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od forbidden »

Já se asi zajedu podívat, mám to blíž, jak Holice. Uvidíme, jak známí. Akorát tam asi nebudu oba dny, jak v Holicích.
Hejnicek

#4 Příspěvek od Hejnicek »

Kdyz na to nezapomenu, tak lidi budou. Teda alespon jeden.
EKKAR

#5 Příspěvek od EKKAR »

Jo, skutečně to vypadá zajímavě - teď ještě jestli to vyjde časově s volnem se tam otočit podívat...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
jirkati

#6 Příspěvek od jirkati »

Tak to už je moc daleko. 150 km a blbá trasa, co se dá dělat. Budu mnohým tiše závidět i když už jsem omezil nákupy, není to kam dávat, hamshack není nafukovací.
EKKAR

#7 Příspěvek od EKKAR »

jirkati píše:Tak to už je moc daleko. 150 km a blbá trasa, co se dá dělat. ...
Máš to přímo po I/35 o 3/4 hodinky jízdy dál: https://mapy.cz/s/hofecunubo (zadal jsem jen "pokračování" trasy od holickýho památníku Dr. Emila Holuba do Svitav na ten plochodrážní stadion).

V případě zájmu o "klidnější trasu" kde se tolik nevyskytujou kamióny, ti můžu z Hradce nabídnout následující cestu: https://mapy.cz/s/dumugekepe přes Kostelec n/O a Vamberk (z HK pojedeš po I/11 jako na Ostravu, těsně před Vamberkem na kruháku odbočíš na I/14 směr Údolí Opic, po jeho projetí budeš pokračovat směr Svitavy přes Českou Třebovou a Třebovici až na křižovatku s I/43, po který se svezeš až těsně před Svitavy). Je to sice cesta ještě o pár kiláků dál než po profláknutý I/35, ale zas je na ní klidnější provoz ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Hubert_79 »

Nebo vlakem do Koněpůlek a tam přesednout na rychlík do Brna.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
EKKAR

#9 Příspěvek od EKKAR »

A všecko co bude chtít prodat nebo co si nakoupí povláčí v taškách nebo v batohu skoro 3 kiláky pěškobusem přes celý Svitavy - https://mapy.cz/s/jojejareru . F u c k t hraběcí rada - co taky čekat od Švéda, zvyklýho i bez vlastního auta dojet kam chce mastnou tyčí ...
Kremik

#10 Příspěvek od Kremik »

Takhle jsem nakoupil, ale už je to dlouho, na Tuhnické burze v Karlových Varech. Pak jsem to nemohl odvláčet na vlak :D Ještě teď mě bolí ruce, když si na to vzpomenu. Na každé ruce pověšená velká "ťamanská" taška a před sebou v rukách jsem ještě nesl jakousi těžkou tiskárnu s typovým kolem. Ke konci cesty už mi ruce nevládly a svévolně padaly dolů... Nebylo to dlouho po otevření hranic a já byl tehdy neskutečně zvědavej :) Ty rozborky a pokusy pak byly úžasný...
Později, jak už bylo auto to už pak bylo jiný kafe. A taky jsem tam platil svou první pokutu. Za nacouvání do jednosměrky, kde se parkovalo. Já jí projížděl, nebylo místo, ale na konci hned za mnou někdo právě vyjížděl. Tak jsem popojel za značky, pustil ho a na jeho místo zacouval. Bylo to na délku asi tří aut. A hneď už u mě byly dvě uniformovaný baby.
Naposledy upravil(a) Kremik dne 16 čer 2020, 23:34, celkem upraveno 1 x.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od forbidden »

Já jsem kdysi našel někde televizi a nesl jsem ji v rukách kilometr domů. To byla cesta... Chvíli jsem ji měl i na zádech. :D
Kremik

#12 Příspěvek od Kremik »

Svou první tranzistorovou televizi (třetí v pořadí, první dvě byly lampové - s těmi byla taky legrace) jsem opravil tak, že jsem vyměnil vysvícenou obrazovku za obrazovku nalezenou na smetišti. Tenkrát byly "hromady" všude. Byl to jen pokus, ale vyšel. Telka jela jak nová.
EKKAR

#13 Příspěvek od EKKAR »

V těch Svitavách to je od báhnhofu fakt nejkratší cestou skoro 3 kiláky - a minimálně 2x křížem přes poměrně frekventovanou silnici navíc ... Jo, to třeba z takovýho autobusáku už je to jen polovičku tak daleko - a relativně klidnýma vedlejšíma uličkama: https://mapy.cz/s/navokocena
xsc

#14 Příspěvek od xsc »

forbidden píše:Já jsem kdysi našel někde televizi a nesl jsem ji v rukách kilometr domů. To byla cesta... Chvíli jsem ji měl i na zádech. :D
Já jsem kdysi takhle přes půl Prahy dopravoval ruský "přenosný" televizor a myslel jsem, že mě ruce upadnou :-)
robo

#15 Příspěvek od robo »

Kdyby se to ujalo tak by to bylo fajn, blíž jak Holice. To si nenechám ujít. Zrušení Holic bylo zbrklé rozhodnutí a říkám si jestli v tom nebyl i nějaký jiný záměr než zájem o zdraví návštěvníků.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“