Reset cartrige HP
Moderátor: Moderátoři
-
Návštěvník
Reset cartrige HP
Nevíte někdo jak, pokud to teda vůbec jde resetnout čip na cartridge HP 338 ?? je to černá do HP PSC 2355.
Díky
Jinak už se mi podařilo rozchodit asi tak 5 kazet. Uvařím vodu v konvici, nechám chvilku stát, aby nebyla zas až tak úplně horká, a ponořím tam celou hlavu, ne jen položit na nejakou houbu, nebo tak něco. Je třeba se nebát té horké vody, kazetě se nic nestane. Nechám to tam asi tak 30-40 minut, nechám oschnout, volně, ne na topení, aby nestihly zase trysky zaschnout a dále klasicky čistící režim na tiskárně. Jestli tohle nepomůže, tak pak používám velkou pozinkovanou nádobu před barákem
Rozchodil jsem takle kazety, který stály bez barvy 3 - 4 měsíce a to je co říct. Není to někdy na fototisk, ale na klasický černý kazety to funguje. S barevnýma je to horší, stává se, že některá tryska vynechává, tak to tiskne sem tam s proužkama.
Jo a pokud vám to po nějakým tom čištění tiskne chvilku a pak zas ne, tak s tím čip nemá vůbec co dělat, je to tryskama. Čip by to bloknul úplně, vůbec by se tisk nerozjel.
Ahoj
Někde jsem četl, že si to někdo plní razítkovou barvou a funguje mu to.
Doporučuju inktec.cz
Ahoj
To m-toy: souhlas. Když to vynechává je to tryskou. Jsou pak dvě možnosti:
Buď tu cartrige budes cistit, tím procesem v ovladačích tak dlouho až se rozeběhne (jestli se teda rozeběhne, ale je to pravděpodobný... ještě se mi nestalo, že bych nějakou poslal do věčných lovišť
nebo oželíš osm stovek a koupíš originální cartrige a rovnou i refill kit a hned jak začne docházet, tak jí doplníš, aby ti nestačila zaschnout.