Metex M-3860D

Problémy s měřícími přístroji, detektory fyzikálních veličin, detektory kovů a další

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Ruzha

Metex M-3860D

#1 Příspěvek od Ruzha »

Může mi někdo pomoci? Půjčil jsem svůj měřící přístroj kamarádovy a on ho měl na proudovým rozsahu a připojil ho k autobaterii. Samozřejmě odešel. To by se dalo opravit, kdyby se on o to nepokoušel. Potřeboval bych schéma, nevím kde ho najít. Nemáte ho někde? Nebo aspoň mohl by mi někdo poslat foto když odejmete kryt a stínění? Jsou tam nějaké cínové propojky, které odstranil a posunuté smd kondenzátory. Moc prosím o pomoc! Děkuji
EKKAR

#2 Příspěvek od EKKAR »

Mám M3860D, kdž mi dáš na ICQ nebo do SZ mail, pošlu Ti fotku...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
mtajovsky

#3 Příspěvek od mtajovsky »

Jdeš na to špatně. Jestli je to opravdu kamarád, rád ti škodu nahradí a dodá nový přístroj. A jestli to kamarád není, servítky si neber a požaduj náhradu nekompromisně.
Ruzha

#4 Příspěvek od Ruzha »

NO, on je to dobrej kamarád, myslel jsem že to nebude tak važný a měl jsem druhý tak jsem to zatím nějak neřešil. Uběhl rok a měřák by se mi už celkem hodil, tak se ho snažím dát do kupy. Zapnout jde, ale neměří hodnoty. Hodně by mi pomohla fotografie, nebo schéma.
Odpovědět

Zpět na „Měřící přístroje, detektory fyzikálních veličin“