danhard píše:Tak pošta nám zavedla dvourychlostní dodání doporučeného pasní.
Ekonomické, které stojí stejně jako původní, které většinou druhý den došlo a pak Prioritní, kde píšou:
Doporučené psaní prioritní – doručíme
zpravidla následující pracovní den po dni podání.
Tak jsem si těch 7 Kč připlatil, aby se to někde netoulalo.
A co myslíte, včera jsem to podával v 13:12 a kde to dneska je ?
V prdeli soudruzi, v prdeli

jimirek píše:Já dával včera obdobné písmo ráno v devět a dneska ho v pohodě doručili do Ústí n.Orlicí. Takže možná je to o tom, kde kdo bydlí. Možná to leží ještě u vás na počtě, jak sám píšeš.

Houby s voctem, vážení. Jen kvůli tomu, že mají málo doručovatelů učunili následující věc - jedno doručovací období netrvá 24 hodin, ale 48, protože každej doručovatel(ka) dostal dvojnásobně velkej rajón, než měl do letošního Novýho roku - a aby si neubrousil nožičky na SMD velikost, tak holt musí každou půlku rajónu obsluhovat v jinej den. U nás to vypadá tak, že počťačka k nám na sídliště chodí jeden tejden pouze v pondělí, středu a pátek, zatímco v úterý a ve čtvrtek jde doručovat jinam - a další tejdenek se to obrátí a pondělky, středy a pátky doručuje "někde jinde", zatímco úterky a čtvrtky u nás. Ergo kladivo, doručení v pracovní den následující po dni podání nemusí bejt striktně hned následující kalendářní den, ale klidně taky až za 4 dny - pokud by vám měla doporučená počta dorazit v pátek a vaše doručovatelka zrovna v tenhle den obíhá druhou půlku rajónu, věřte tomu, že ono lejstro, na který nejspíš zoufale čekáte a u kterýho vám běží kurewsky krátká jednací lhůta, dostanete do ruky až následující pondělí - protože o víkendech se nedoručuje... Jo a kdybyste náhodou chtěli posílat stížnost na pozdní dodání, že u zásilky podávaný ve čtvrtek doporučeně jste PŘEDPOKLÁDALI doručení hned následující kalendářní den, tak vás rychle vyvedou z omylu - protože na tuhle službu máte naději pouze v příznivé doručovací situaci, jak stojí v jejich smluvních přepravních podmínkách ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě

!!!