Aktuálně Česká pošta
Moderátor: Moderátoři
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
V dobách, kdy pošta měla auta svoje, to těžce nefungovalo. Na "základně" pro celou Prahu plus půlku středních Čech dělali asi čtyři automechanici a na stejnou oblast byla jedna (ano, fakt jedna) odtahovka. Možná dřív to bylo personálně zajištěné líp, ale nevím nevím.
Já na něm tedy nevidím nic tak zlého - auta nejsou tvoje, nemáš starosti s tím, kdy to má jít na technickou, kdy na prohlídku, kdy máš platit povinný a havarijku. Když to klekne, jeden telefon a máš náhradní stejný vozidlo a neřešíš, že máš zálohu zrovna někde jinde a tak. Vyhodí to auto z emisí/STK - není to tvoje starost. Asi je to pro podnik (nejen poštu, obecně myslím) pružnější a s míň starostma.
Řekl bych, že nejde paušálně od stolu říci, že je operák dražší než komplet vlastní zajištění vozového parku.
Ostatně, na operák mají auta třeba i rohlíci a řekl bych že třeba i Alza a podobní.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Navíc se tam všude plazí psí víno, tam se schová i tank.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Dorazil mi ve středu ráno mail od PPL, že převzali zásilku od odesílatele a budou ji doručovat v nejbližších dnech...
Ve čt ráno na trackingu informace, že zásilka je na doručovacím depu a stav je aktuální k 6:53 a jelikož se zásilky nakládají, nemusí být stav do 10:00 aktuální... po X pokusech komunikace přes ten jejich frikulínský chat jsem se dověděl cca ve 14:00, že "dnes doručováno nebude".
V pátek ráno na trackingu stejný s info aktuální ke čtvrtku 6:53, zásilka je na rozvozovém depu. Od rána jsem přes ten chat vznesl dotazy, kdy bude dodáno a kde zásilka je, načež jsem se po poledni dověděl, že nic negarantují, že mají na depu inventuru a nemohou tedy nic sdělit, na dotaz bude dovezeno ještě dnes žádná odpověď.
V 15:45 od jiné operátorky jsem se teda dověděl, že možná v pondělí a nic negarantují a podobně. Osobně nic vyzvednout nejde a telefony tam končí po proklikání tím jejich systémem kdesi ve ztracenu.
ZLATÁ POŠTA.
Pošťák se ani neptal a poslal to prioritně, s přirážkou, že to tam bude druhý den.
A kde to je ? v prdeli
https://www.postaonline.cz/trackandtrac ... 53134983CZ
- tomasjedno
Spojil jsem se s podací poštou, s cílovou poštou, s infolinkou.
Limit termínu dodání není nikde uveden, ani v obchodních podmínkách pošty, 136 stran
Na infolince mi řekla, "že mají vysledováno", že je to maximálně 5 dní a že můžu udělat reklamaci.
Což jsem udělal, vyplnil on-line formulář, udělal požadovanou fotečku podací stvrzenky, zkomprimoval na 500kB, aby to sežvejklo, potvrdil nutné políčko, že mnou uvedené informace jsou pravdivé a odeslal.
Výsledek:
" Omlouváme se, aplikace je momentálně nedostupná. "
- tomasjedno
Podle Chocholouška to byl tedy jen krátkodobý výpadek dokonalého systému, který nastane maximálně jednou za 10 let.
Teď jdu nastudovat lhůtu na vyřízení reklamace a jak se podává reklamace na reklamaci