Nenabieha VN OVP CTV 2129
Moderátor: Moderátoři
-
Návštěvník
tornado6 píše:No dobre ale čo s toho vypliva može teda byť vadny aj Procak alebo je v kybli VN trafo.
Mimochodom aby sma sa zase nezamotali procesor na prikazy reaguje teda na niektore kedze vysledok vidim len na ladeni hlasitosti zvuku.
Ty jsi si tu blokovku nezopakoval , že . Protože teď bys měřil průběh na kolektoru BU .
Ivan
C- kolektore BU cka som digitalom nameral cca 150V jednosmernych
ktore idu zo zdroja vsetky napetia iduce zo zdroja su OK- merane digitalom aj osciloskopom cez 15 MOhm odpor koli zvlneniu a vsetky su ok jediny problem je ze BU-cko nekmita a na vystupoch VN trafa nic nie je ani napetie pre zhavenie obrazovky 6,15V ani vysoke 26KV
tak čo maš stale s tym študovanim blokovej schemy.
0,1ohmu to ti nepoviem zas az tak dokonaly moj digital nie je ,a pokial ide o VN trafo mal som ho vonku a u kamarata sme ho pomeraly MEGMETOM na 1000V a prierazny odpor bol cez a pomerany bol aj digitalom na cievkach ale zase ked ma cievka cca 50 zavitov alebo len 38 tak ten rozdiel nezmeram .
-
Návštěvník
tornado6 píše:...tak čo maš stale s tym študovanim blokovej schemy.
Jenom takovou maličkost . Pokud Ti nechodí horizontál (konec) a budicí impulzy jdou do TDA8143 , tak podle blokovky by Ti konečně mělo být jasné , že báň není napájená a tudíž nebude svítit . Proč se tedy chceš stále vrtat v procesoru ?
Co máš za průběh na pin 9 TDA ?
Ivan
-
Návštěvník
tornado6 píše:No takze na vstupe TDA pin8 je pravouhlak amplituda 130mV, na vystupe pin2 je po vymene TDA cka nieco ako male piky cca 30mV a na pine 9 je zvlneny pik 40mV a este jedna drobnost pri BU2527 mi po zapnuti TV nabehol do STBY rezimu a teraz s BU 508df mi nabieha do normalu. s BU2527 a povodnym TDA som mal na vystupe pin2 priebeh pravouhly zaobleny a teraz su tam piky ale strasne slabe tak neviem .
130mV na vstupu je dost málo , protože pokud mě paměť neklame , tak by tam mělo být buzení řádově voltů , nikoliv mV .
Zdravím Ivan
Skusim pomerat pri vytiahnutom TDA cku bolo kupovane v ALSETe a hovorili ze vraj je mozne ze bude naprd tak asi EXCHANGE nanovo ale robi mi starosti ze je nizka hodnota uz prichadzajuceho signalu z procaku.