Co přežije posádka tanku?

Vše, co se týká elektroniky v automobilech, motocyklech a jiných samohybech

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
konosuke

#46 Příspěvek od konosuke »

dřív se vo tom nesmělo ani nahlas mluvit v autobuse či hospodě (zeptejte se kolegy ZVUK2000 s kerým jsem pracoval ve VOP065) dneska jsou data veřejně dostupná na googlu, vše je divné nějaké
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
EKKAR

#47 Příspěvek od EKKAR »

Co myslíš já - aparatura "Vozduch stacyjonarnyj 11- moděrnyzýrovannyj" alias SAMECHOV měla klasifikaci "Přísně tajné", na úrovni obsluh "Tajné". A to ještě na začátku 90. let minulýho století. A to i když ji už musely mít CIA, BND, MI6, MOSSAD, Sécurité a další rozvědky obšlehnutou dávno z doby 70. let, protože dokumentace k celýmu konkrétnímu kompletu Samechova u kterýho jsem sloužil nesla datum "vypuska" z let 1966 a 1967 ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
konosuke

#48 Příspěvek od konosuke »

klamání nepřítele
falešná data, schémata, záměrné chyby zapojení, v armádě běžná praxe
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
EKKAR

#49 Příspěvek od EKKAR »

Už to nehul - to byly papíry, podle kterejch jsme tu mašinu servisovali. A nevykládej mi, že od roku 1966 do roku 1990-91 si nenašli na některým z těch desítek útvarů, který takový zařízení v bejvalý Varšavský smlouvě používaly, nějakýho ochotnýho, kdo jim to celý nedopravil až pod čumák.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
konosuke

#50 Příspěvek od konosuke »

pokud to byl zodpovědný prověřený a uvědomělý soudruh podstrčil cizí rozvědce ty falešné, cos neviděl kousky kapitána Klosse ? :)
EKKAR

#51 Příspěvek od EKKAR »

Ne, já znal akorát Stanislawa Moczulskiho ... A pak ještě plukovníka Maxima Maximoviče Isajeva, kterej coby Max Otto graf von Stierlitz dával těžce na prdel SS-Gruppenführerovi Abwehru Müllerovi ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „Auto - Moto technika“